pridat-psa

Kvetoucí obchod - VYJÁDŘENÍ H4P NÍŽE V KOMENTÁŘÍCH!

neděle, 30 listopad 2014 20:19 Zobrazení: 3256

Kvetoucí obchod - VYJÁDŘENÍ H4P NÍŽE V KOMENTÁŘÍCH!

Pod hlavičkou Home4Pets se skrývá nejen radost a štěstí, ale též lži a faleš. Pokud vydělají, jsou ochotni udělat cokoliv. Dělají byznys, jdou dravě ku předu a neohlížejí se za sebe. Povím Vám, jak oklamali konkrétního člověka, aby získali psa a vydělali pár korun. Příběh o to závažnější, že se může stát komukoliv z nás, kteří chtějí pomoci starému člověku a lidé z firmy Home4Pets je zneužijí

Žijeme na malé vesnici poblíž České Lípy. Před třemi měsíci jsme se rozhodli darovat krysaříka "KIKINU" staršímu člověku, který je osamocen, aby mu dělal ve stáří společnost. Na inzerát se ozvalo mnoho lidí, nakonec jsme se jej rozhodli darovat paní údajně z Liberce, která jej moc chtěla pro svou osamocenou sestru. Když si pro Kikinu přijela a viděla u nás další krysaříky, ihned jich chtěla víc, prý že se u její sestry budou mít dobře. Nyní už oba víme, že nám lhala, zjevně s vidinou maximálního zisku. Jaké bylo naše překvapení, když jsme dnes objevili naši Kikinu na stránkách firmy Home4Pets určenou k prodeji. Toto jednání dotyčné firmy nás velice pobouřilo, svým způsobem nám připomíná včera shlédnutý film o obchodu s bílým masem. Budiž náš smutný příběh varováním pro další seniory, ktrým by milá (ale falešná) paní z firmy Home4Pets cokoliv podobného namluvila. František a Marie

Kvetoucí obchod - VYJÁDŘENÍ H4P NÍŽE V KOMENTÁŘÍCH!
Kvetoucí obchod - VYJÁDŘENÍ H4P NÍŽE V KOMENTÁŘÍCH!

Napsat komentář

Přidat komentář jako host

0
  • Vážená paní Marie, vážený pane Františku,

    na stránkách Home 4 Pets inzeruje téměř 750 nezávislých útulků, karanténních stanic, neziskových organizací i dobrovolníků, fungujeme jako útulková "Annonce", jak se ostatně můžete dočíst přímo na úvodní stránce. My jejich inzeráty necenzurujeme a pokud splňují statut organizace nebo dobrovolníka pečujícího o opuštěná zvířata, neověřujeme ani původ zvířat.

    Pokud se podíváte do textu inzerátu, jistě v něm najdete i telefon, mail, obvykle i nějaké jméno či název organizace nebo město, kde se inzerované zvíře nachází. Bylo by od Vás dosti zodpovědné, kdybyste si nejdříve ověřili, kdo s Vámi jednal, komu jste psa předali a kdo ho nyní inzeruje, a to dříve, než zvěřejníte takto urážlivý příspěvek útočící na dobré jméno naší organizace. Na kterém si mimochodem velmi zakládáme. Pokud by byla fenka v naší péči, nalezli byste u ní kontakty: 777 688 424 nebo 776 474 812, maily: home4pets@centrum.cz nebo H4P@email. cz. Pod jinými kontakty psy v naší péči neinzerujeme!

    Za Home 4 Pets, a to za celý náš tým, zcela kateroricky Vaše nařčení odmítám, NIKDY jsme nebrali k sobě psy inzerované na jakémkoliv veřejném portálu, vždy a pouze se staráme o zvířata prokazatelně opuštěná, umístěná v něktrém útulkovém zařízení nebo u někoho z prověřených záchranářů, navíc se z 99% jedná o psy slovenské.

    Proto Vás velmi důrazně žádám o odkaz na zmíněný inzerát, situaci ověříme a Vás neméně důrazně žádám o omluvu! Ačkoliv Vaše rozhořčení chápu, nemůžete si dovolit osočit organizaci, která s Vaším případem nemá!!! naprosto nic společného!

    Yvona - H4P

  • Mimochodem - pokud už činíte taková závažná obvinění, bylo by více než vhodné na sebe zanechat kontakt, abychom se s Vámi mohli spojit. Pokud jej nechcete zveřejňovat, můžete ho zaslat na mail: home4pets@centrum.cz nebo - ještě lépe - mi přímo zavolat na: 777 688 424.
    Budu tedy očekávat Vás mail nebo telefonát!

  • Nemohu nezareagovat na toto urážlivé obvinění H4P, se kterým já mám ty nejlepší zkušenosti a přesvědčila jsem se , že pro opuštěné pejsky dělají v rámci možností neziskového OZ maximum a od srdce. Paní Marie a pane Františku, na to , jak jste se nezodpovědně zachovali ke svým krysaříkům, když jste je pouze na "dobré slovo" předali nějaké paní z Liberce, to dělá dojem, že se jednalo o namnožené pejsky , se kterými jste nevěděli co dál a zájem vám přišel vhod. ( pokud to bylo jinak, tak se předem omlouvám). Váš původní záměr s Kikinou je sice chvályhodný, nicméně pokud předáváte pejska bez vzájemné písemné smlouvy, tak se nedivte, že to může být zneužito různými vykutálenými lidmi.

    Kateřina

  • odpověděla na dotaz od: Katka

    Katko, děkujeme:-)

    Zde odkaz na příslušný inzerát:
    http://www.home4pets.cz/nasli-domov/nasli-domov-psi/item/7490
    Slečna Michaela není v naprosto žádném vztahu s naší organizací, dle jejího vyjádření "dočaskuje" jako soukromá osoba. Naše stránky využila jako jakýkoliv jiný inzertní portál. Na mou otázku, proč si vzala psa ze soukromé inzerce v zásadě neodpověděla, jen popsala okolnosti a doložila účty za veterinu. Dle jejího tvrzení je již Kikina v trvalé rodině v Hradci.
    Pokud budete chtít dosáhnout vrácení fenky, protože se cítíte podvedeni, obraťte se přímo na tuto slečnu (kontakty jsou v inzerátu uvedeny) a připravte si všechny doklady.

    Žádné kontakty jste neposlali, tedy nemám jinou možnost, jak s Vámi situaci probrat.

    SOUČASNĚ ZNOVU ŽÁDÁM O ZVEŘEJNĚNÍ OMLUVY ZA POŠKOZOVÁNÍ DOBRÉ POVĚSTI!

    ZDÁ SE VŠAK, ŽE JSTE SEM JEN NAPSALI ABSURDNÍ OBVINĚNÍ A DÁLE VÝVOJ VŮBEC NESLEDUJETE, NATOŽ ABYSTE SE ZAJÍMALI O OSUD VAŠÍ FENKY!

  • Po přečtení inzerátu, ve kterém je Kikina nabízená mně napadlo jediné ,že měla velké štěstí,když si ji Michaela vzala. A adopční poplatek ve výši 1500.- Kč je spíš "symbolická částka", neboť čipování, očkování, přípravky na odčervení, antiparazitní přípr. a strava stály mnohem víc, než 1500.-Kč bez ohledu na velikost pejska.
    Paní Marie s Františkem nemají "ani páru" o veterinárních a dalších nákladech. Doufám, že i ostatní krysařící se dostanou do odpovědnějších rukou, než byla jejich původní majitelka.

  • Host - jana

    Dobrý den, jsem ráda, že už to konečně někdo napsal, s prapodivným obchodem v home4pets, nejlepší je když zavoláte na inzerát kde je uvedené číslo 608542000, tahle paní ráda nabízí pejsky po záštitou home4pets, smlouvu Vám dají nějakou prapodivnou Túlavé lapky ze SR přitom to podepisujete na adrese Příběnická 14, Praha 3 v nějakým přízemním prapodivným bytě, kde Vám otevřou mladé holky s pokérovaným frajírkem, v bytě se line smrad a špína, a tam běhá několik psů, smradlavých, zablešených, pak dorazí údajná paní, hlavně ale schrábne peníze, dá vám ofocenou smlouvu ze SR, pozor tf.číslo 608542000, 608542000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • odpověděla na dotaz od: Host - jana

    TOTO TELEFONNÍ ČÍSLO NEPATŘÍ NIKOMU, KDO JAKÝMKOLIV ZPŮSOBEM SPOLUPRACUJE S HOME 4 PETS. ŽÁDNÝ NÁŠ DOBROVOLNÍK, ŽÁDNÝ NÁŠ DOČASKÁŘ!

    OZ Túlava labka je seriózní slovenské sdružení, ze kterého jsme již několik psů adoptovali. Posílám jim odkaz na tento příběh - pokud se někdy někde někdo hlásí naším jménem a nebude cokoliv v pořádku, tak prosím pište na home4pets@centrum.cz nebo volejte na 777 688 424. Buďte ujištěni, že vše bude náležitě ověřeno a s výsledky budete seznámeni. Bohužel - naše jméno je už dost "profláklé" a může svádět lecjaké osoby k jeho zneužívání.

    A paní Janu z posledního příspěvku bych požádala o 2 věci: jednak si prosím přečtěte celou diskuzi, ze které je víc než jasné, že fenku Kikinu pouze na našem webu inzerovala nějaká slečna jako nezávislý inzerent (kterých tu máme téměř 800), tedy odvolávání se na "naše" praktiky je poněkud zcestné, a druhak - poprosím o odkaz na jakýkoliv inzerát s tímto číslem a odkaz na člověka, který tam učinil takovou nepříjemnou zkušenost. Všechny naše adopce jdou striktně pod smlouvou Home 4 Pets a všechny adopce musí projít mým schválením. Děkuji...

  • odpověděla na dotaz od: Host - jana

    Dobrý den paní "Jano", telefonní číslo 608542000 je moje a to, že inzerujeme na home4pets neni žadné tajemství, vždycky říkám, každému zájemci, že děláme dočasné péče po Praze pro pejsky z utulku, a představuji se normálně Vaňková a za home4pets se nevydávám... pejsky mame z českých i slovenských utulku a smlouvy dáváme ty co dostaneme od utulku, v tomto případě od Tulave Labky z Banske Štvanice, je to normální smlouva, nic prapodivného na ní není, jen že je podmínka kastrace a že pejsek nesmí být držen ve špatných podmínkách, což mi přijde docela normální. Dočasky nám dělají studenti z FAMU v tomto případě, špína tam teda není a holky jsou normální, ani nejsou kuřačky, psi tam byli odblešení, vykoupaní....Takže poprosím pokud máte nějakou konkrétní stížnost, prosím o zavolání, a ne abyste tu veřejně hanila naší práci, protože v tom bytě byli zrovna pouze dva lidé a jedni se stali spokojenými novými majiteli a druhé pani jsme pejska nedali...což budete asi vy paní Lenko, když už teda neumíte vystoupit ani pod svým jmenem....Adopční poplatky mame 1500,- za očkovaná, čipovaná štěnata a nebo i dospěle kastrovane psy, většinu věcí dotujeme i ze svého... Mrzí mě, že jsou lidé jako jste vy, kteří se mstí za to, když jim někdo pejska nedá do adopce a navážíte se do naší práce, kterou děláme bezplatně ve svém volném čase a píšete tady urážky, které pravdivé nejsou, ale bohužel i takoví lide jsou mezi námi...

  • Host - helena

    Františku a Marie, proč máte tolik krysaříků, že je rozdáváte? Že by množírna??? No fuj !!!

  • Host - Tomáš Procházka

    Dobrý den,
    pokud se o příběh, který zde píšete opravdu stal, je smutné, že se toto děje. Chci pouze říci, že i když děláte něco s dobrým úmyslem a pro dobrou věc, může se na Vás někdo přiživit, někdo kdo stejný záměr nesdílí a chce pouze vydělat. Pokud ovšem chcete mít obrázek o někom ucelený nelze čerpat pouze z jedné zkušenosti, ať je dobrá, nebo špatná. Další třeba pozitivní pohled mám já jelikož jsem stále v kontaktu s Šárkou Hajsmanovou, která se stále zajímá, jak se adoptovaný psík má, řeší s námi psí problémy a dává nám prima rady a stará se o další pejsky, kteří jsou i nejsou úplně fit. Je škoda jestli Vás zneužila nějaká paní, ale není pak lepší upozornit na toho člověka, než na stránku, která proti tomuto zneužívaní zvířat bojuje?

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Naši přátelé a partneři

Logo Staň se srdcařem

 

Obdivuhodný tým laskavých lidí, bez kterých by se mnoho čtyřnožců z nouze nedostalo

 

akr
Oficiální partner projektu BEST FRIENDS

 

Logo SUPER ZOO

 

Psí školka na pražských Vinohradech, kde Vám psíka nejen pohlídá, ale s výchovou či fyzioterapií pomůže naše zkušená kolegyně Denisa Salátková

 

Logo Ocasci.cz

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací