MAJLA - UŠATÁ BLONDÝNKA - ADOPTOVANÁ

18.05.2017 16:20 |  Našli domov |  2.05.2017 |  1378x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

1,5 roku

Plemeno

Kříženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Majla je ušaté mazlivé stvoření, které Vám během pár dní přiroste k srdci, hned si získá Vaše srdce, žije a dýchá jen pro Vás. Jen Vy jste její Bůh a s Vámi touží zůstat navždy.
A pro takové zlatíčko hledáme ten nejlepší domov, kde se bude mít parádně a pohodově.  
A teď se s naší překrásnou Majlou seznamte. Je 1,5 roku starou úžasnou fenečkou střední velikosti (17kg). Majla je 100% čistotná, umí si říct, že potřebuje ven, je velice inteligentní a perfektně ovladatelná. Zvládá povely na jedničku (pac, popros, sedni, lehni, čekej). zatím na vodítku trochu tahá, ale každým dnem se zlepšuje a snaží se poslouchat a všemu vyhovět. Vzhledem k jejímu temperamentu by byla vhodná na psí sporty, nebo na coursing. Doma je hodná, lenoší a mazlí se, venku je to aktivní holka, sršící energií. Je to perfektní pes pro akční a sportovně založené majitele, kteří rádi absolvují výlety, sport a procházky. Hledá páníčky, kteří mají dostatek času se jí věnovat a zároveň jí budou milovat, mazlit a dále usměrňovat ve výchově. Nejlépe by jí bylo v domě se zahradou, pokud by byla v bytě, potřebuje vyběhat, zaměstnat a ideálně i něčí častou přítomnost, aspon, než si zvykne, že jí neopouštíte a vrátíte se. Po pár dnech bude vědět, že jste ji tam nenechali a zvládne to. Majla je výborný hlídač, hlavně svého pána stráží oddaně, zvládá perfektně základní poslušnost, je učenlivá, vděčná a milující. Ač byla zvyklá na soužití se štěněcí fenkou, na ostatní psy žárlí a protože si páníčky nárokuje pro sebe, měla by být spíš jedináček, nebo bydlet se psím klukem. Ze stejného důvodu není vhodné umístění k malým dětem. Není určena na venkovní pobyt do boudy.Majla je v perfektní kondici, naočkovaná, odčervená, čipovaná a čeká ji kastrace.Dočasky De De z.s. Praha.Do adopce půjde po podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku.

Kontakt

602 259 705
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací