Smolař Jašík, 8 kg - ADOPTOVANÝ

29.10.2017 13:09 |  Našli domov |  24.08.2017 |  1082x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

8

Plemeno

x jezevčíka

Město, ve kterém se zvíře nachází

Sadská
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Jašík byl vrácen z adopce. Je moc smutný, bez jiskry, nechápe, co se děje (viz poslední foto) :-( Domov hledá znovu, moc doufá, že již prolomí smůlu na pánečky. Nejsem fenka, štěňátko, módní "čisté" plemeno, proto nemám nárok na lásku? Přitom jsem dobrák s velkým srdíčkem, vitální, vhodný i do bytu, k dětem, jiným psům a fenkám.
JAK FUNGUJI V DOČASNÉ PÉČI - Neznamená, že když jsem vitální a energický, že se mnou musíte denně x km běhat, apod., abych nezlobil. V případě, že bych byl v bytě, se mnou samozřejmě na procházku na venčení musíte. Ale když jsem v bytě/domku se zahrádkou (což jsem nyní), chovám se dobře i bez toho, aniž bych měl denně procházky. Dočasní pánečci ne vždy procházku stihnou, čili jdu jen na zahrádku, očichám si, vyvenčím se a jdu zase domů. NEZLOBÍM, V DOČASNÉ PÉČI TAKTO FUNGUJI DOBŘE. Jmenuji se Jašík. Jsem malý kříženec jezevčíka, 8 kg. Mám 8 let, ale energie mám na rozdávání. Jednoho dne jsem se ocitl sám, na zahradě. Domů jsem již nesměl, pánečci nikde… Byl jsem moc smutný, čekal jsem, ale postupně jsem ztrácel chuť do života, doufat již přestával. A najednou? Lidé, zachránci… Sice to nebyli mí pánečci, ale jak já se radoval! A tak jsem se dostal do dočasné péče, kde čekám na někoho, komu budu tím nejlepším a nejveselejším parťákem. Se mnou nepoznáte nudu, a když budete smutní, rozveselím Vás. Jsem moc hodný, miluji lidi, ale i psy a feny. Pro pohlazení, pozornost, ale i dobré jídlo zapanáčkuji, zatancuji, vesele se poválím, ukážu Vám bříško a jako bonus dostanete pusinku :-) . Na vodítku umím, jak já si užívám procházek, ale i výletů, jízdy v autě, prostě s mými milovanými čehokoli. Nechám se nosit, utírat tlapky, koupat. Jsem vhodný i do bytu, neničím, hygienu dodržuji. Po pár dnech v dočasné péči i respektuji, kam nesmím, dveře mohou být otevřené, a já poslušně čekám u práhu. Mohu i k dětem, ke starším lidem. Kočky venku proháním, jak to bude doma, je jen na Vás, jak nás seznámíte. Domov hledám jen jako mazlík, člen rodiny (ne bouda, kotec, celé dny sám na zahradě, apod.).
Jsem kastrovaný, čipovaný, očkovaný, odčervený, odblešený. Podepisuje se smlouva a platí poplatek jako pokrytí části vet.nákladů.

Kontakt

773659666
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací