BEN - ADOPTOVANÝ

4.05.2017 20:10 |  Našli domov |  10.02.2017 |  698x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

cca 10 let

Plemeno

Kříženec 13 kg

Město, ve kterém se zvíře nachází

Dočasky De De z.s., Ústí nad Labem
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Moc hodný psík, který je vděčný za vše, protože od nikoho nic neočekává. Ben si bez probémů nechá otřít tlapky, obléct kabátek na ven, navlékání postroje by mohl vyučovat, to mu jde opravdu na jedničku. Moc a moc rád se dívá z okna! Bez venčení vydrží dlouho a když potřebuje ven, tak si zkrátka řekne. Prostě pan božský! Beník si občas chodí pro mazleni, i když v mnoha případech ho musí zavolat člověk. Někdy je rozpačitý a neví, jak s tím naložit. Nikdy se ale nedožaduje pozornosti a není nijak dotěrný. Svého člověka se drží, má rád jeho společnost, stačí mu být ve stejné místnosti. Přece jen se konečně dostal ven a my bychom byli moc rádi, kdyby si ho vzal někdo, kdo ho nebude nechávat dlouhé hodiny samotného a aby si tu volnost na světě se svým pánem / paní užil. Ben rád jezdí hromadnou dopravou, auto taky zvládá na jedničku, na ulici je to štramák a vesele vykračuje kupředu. Vůči lidem je velice kamarádský a má tendence se seznamovat s lidmi všech věkových kategorií. Je to zkrátka bezproblémový kámoš, který hledá své místo na světě, protože zatím se mu v životě nedařilo. Kočky opravdu nemá rád! V útulku psali, že by mohl mít problémy s jinými psy a je tomu tak. Prozatím to vypadá, že vychází se VŠEMI psy typu bull, malé fenky a psíky nemusí vůbec. Co se týče fenek, Benda prozatím vychází jen s kastrovanými. Není to ale žádná tragédie, když na něj ostatní pejskové nedorážejí a nevrčí, tak je Ben v naprosté pohodě. Na vodítku je fajnový, všechno si ale musí důkladně očuchat - zkrátka pan lovec. 
Beník žil dlouhá léta na ulici s bezdomovci, bylo mu umožněno dostat se na stará kolena pryč a čekali jsme, jaký bude v bytě. Překvapení! Je totiž pan úžasný. Nikde žádná loužička, žádné značkování.   
Dá mu někdo šanci? Adopční smlouva se symbolickým poplatkem je podmínkou adopce. Beník je čipovaný, kastrovaný. 

Kontakt

603 219 660
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací