YOYO hľadá nový domov !

4.10.2016 12:51 |  Senioři (od 7 let) |  14.03.2016 |  1513x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

8 rokov

Plemeno

yorkshirský teriér

Město, ve kterém se zvíře nachází

Poprad
YOYO má cca 8 rokov. Na svoj vek je veľmi aktívnej, energickej povahy. Je veľmi sebavedomý a miestami až drzý. Roky ho nikto nevychovával a tak potrebuje majiteľa, ktorý má skúsenosti so psíkmi. Určite nie je vhodný pre prvopsíčkarov. Nie je vhodný ku úplne malým deťom. Svoj vysnívaný domov by si vedel predstaviť v rodinnom domčeku, kde by mal výbeh na dvore a noci by trávil v teple. Nájde si domov aj tento krásavec? Verím, že áno. Pomôžte mu nájsť jeho vysnívanú rodinku. 
YOYO žil celý život von na dvore. Vďaka Martinke Tóthovej (https://www.facebook.com/salon-pre-psov-TARA-wwwsalontarask-159316054138766/) sa z neho stal takýto fešák. Zrejme prvýkrát v živote zažil kúpanie a strihanie v salóne. Všetko je pre neho nové. Učí sa hygiene, socializuje sa, učí sa správnym návykom. Potrebuje čas a chápavého majiteľa, ktorý na neho bude mať dostatok trpezlivosti . 
YOYO je jeden z našich najnovších prírastkov. Ako sa ku nám dostal? Jedného dňa som dostala telefonát od syna majiteľky psa. Psíka sa potreboval zbaviť a tak sa obrátil na náš útulok. Aj napriek plnému stavu sme sa mu rozhodli pomôcť a zobrať ho pod naše ochranné krídla. Psíka sa chcel zbaviť akýmkoľvek spôsobom. Eutanázia, darovanie cez internet či vyhodenie na ulicu? Do úvahy pripadalo všetko. Jednoducho ho potrebovali čo najskôr niekde umiestniť a viac ich nezaujímalo. 

Kontakt

+421910890208
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací