Monty - ADOPTOVANÝ

9.05.2020 12:53 |  Našli domov |  13.01.2020 |  298x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

1,5 roku

Plemeno

kříženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Plzeň
Haf, mohol bych vám tu trepať po Slovensky, ale já jsem pes chytrej a lingvisticky zdatnej a domluvím se i po vašem:-). Takže bych vám chtěl říct, že bych si přál fakt ten nejlaskavější domov pod sluncem, protože já jsem děsnej lísal a kolik lásky dávám, tolik si jí i pro sebe přeju.:-). Přijel jsem k vám ze slovenského útulku Rožňava, kde se stala obrovská tragédie a moje 3 úžasné, dobré duše paní ošetřovatelky, zemřely při povodních, když se snažily zachránit další pejsky ze spřáteleného útulku. Pár pejsků jako jsem já pak jelo sem k vám do Čech. Samozřejmě jsem z nich všech nejkrásnější a nejchytřejší:-). 
Moje srst je pěkně huňatá a leskne se na dálku. Je vidět, že mi zdejší prostředí svědčí:-). No kromě toho, že jsem krásnej a chytrej a mazel, tak jsem i naprosto bezproblémovej kámoš s dětma, ostatníma psama. Nedávno jsem se na zahradě mojí dočasky potkal s domácím kocourem a tak jsem si ho očichnul a šel jsem si po svých, takže ani s domácí kočkou by neměl být problém, kočkovrahounek a rasista tím pádem nejsem:-). 
Energie mám na rozdávání, takže mi bude svědčit rozhodně i cvičák, agilty, dogtreky a prostě spoustu aktivit se svým páníčkem budu dělat rád a dobře:-). Poslouchat umím a když to někdo se mnou bude cvičit, tak budu fakt perfektní. Geny ovčáka se ve mně nezapřou:-). Tam, kde nehrozí, že se přede mnou najednou objeví běžící lesní zvěř, tak můžu být na volno a na zavolání pěkně poslouchám. Volnosti si fakt užívám a tam kde nemůžu chodit na volno, umím chodit i krásně na vodítku u nohy, nebo u kočáru...to trénuju teď:-). Monty půjde do adopce odčervený, očkovaný, přeočkovaný, čipovaný a kastrovaný .Podmínkou adopce je seznámení s pejskem, předkontrola, podepsání adopční smlouvy. Adopční příspěvek 2.500,-. Kontakt pro zájemce: Stáňa Strohschneiderová - Tel.: 773 054 791 E-mail: stana.krmiva@gmail.com FB: Pro psí voči z.s. Monty je k vidění v dočasné péči v Plzni.

Kontakt

773054791
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací