Remus z osady ♥ Adoptovaný

23.02.2019 11:21 |  Mladí (9-35 měsíců) |  1.02.2019 |  1140x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

cca 1 rok

Plemeno

kríženec malého vzrastu

Město, ve kterém se zvíře nachází

Košice
Remus začal nový život u nás v dočasnej opatere. Je s nami v dome spolu s ďalšími 4 psami a mačkou. Naučil sa hygienickým návykom. So psíkmi je v pohode, mačky nemusí. Remus je maličký, váži 8,5 kg. Je vykúpaný, odčervený, odblšený, zaočkovaný, začipovaný aj kastrovaný. Okrem podvýživy našťastie nemal žiaden iný problém. Hľadáme pre neho milujúci domov. Remus patrí pod košický útulok UVP. 
Povahovo je to zlatíčko. Na človeka sa rýchlo naviaže a nepohne sa od neho na krok. Aj vonku vás sleduje, drži sa pri vás a počúva na privolanie. Neskutočne si užíva hladkanie a mojkanie, teší sa zo života. Stal sa z neho aktívny, veselý a hravý psík. Krásne spolupracuje, chce sa učiť. Ovláda povel sadni, fuj, daj labku a ku mne. Pekne aportuje, dá sa s ním pracovať, je šikovný. S inými psami vychádza dobre, chce sa hrať, no je aj trochu žiarlivý.
Remus žil v cigánskej osade na metrovej reťazi. (viď posledné foto) Bez búdy, bez misky s jedlom či vodou. Bol vystavený na pospas nielen mrazivému zimnému počasiu, ale aj osadníkom, ktorí si chvíľu krátili tým, že do neho hádzali petardy či do neho kopali a bili ho. Toto už je však minulosť a Remus začal nový život.

Kontakt

+421 948 922745
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací