BAK - SAMETOVÝ SYMPAŤÁK - ADOPTOVANÝ

22.06.2019 17:21 |  Našli domov |  26.11.2018 |  501x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

1 rok

Plemeno

střední kříženec bull plemene

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Bak je aktivní a temperamentní pes se spoustou energie, má rád lidi, je hodný, mazlivý, poslušný doma, zvládá povely a rychle se učí další. K lidem je přátelský a nekonfliktní, je to veselý mazlivý junior, má rád hračky, balonky, ke psům vzhledem k chybějící socializaci ve štěněcím věku, neví, jak se chovat a tak na vodítku při prvním kontaktu na cizí psy hudruje, ovšem v dočasce je se psem i s fenou, se kterými je kámoš a vychází s nimi bez problémů. Stejně tak vychází a hraje si se známými psy navolno, na zahradě, ale k cizím projevuje dominanci. Bak je doma vzorný, vydrží sám doma (běžně v dočasce 5 hod) nic neničí. Hodil by se k aktivním majitelům, ideálně do domu se zahradou, kteří mají zkušenost s většími psy, přirozenou autoritu a budou pokračovat ve výchově a výcviku, který zvládá skvěle. Povely a úkoly ovládá s nadšením, pracuje rád, potřebuje zaměstnat fyzicky i psychicky. Jistě mu prospěje např. cvičák, bull sporty, nebo další aktivity. Tento krásný svalovec hledá vhodný a milující domov, bud jako jedináček nebo k nekonfliktní vyrovnané feně. Je šikovný a učenlivý a krásně dohnal v dočasce, co zameškal, jako štěně.
 
"Jako malé roztomilé štěňátko mě přinesl domů pán dětem jako sametové miminko labradora. No, vyrostlo ze mě trochu jiné stvoření a tak mě v půlroce zavřeli do kotce firmy, kde jsem byl sám a občas mě pustili ven nebo mi dali najíst. Labrador sice nejsem, určitě mám v sobě bulla a možná i rotvíka, ale to je všechno ve hvězdách. Každopádně jsem roční sametovej krasavec a vážím 29 kilo. Byl jsem jako ve snu, když mě odvedli od té doby trenujeme, učíme se, co jsem zameškal a je ze mě velkej nadšenej šikula, co má moc rád život. Jsem kus psa, ale mazlit se umím jako štěňátko pořád. Lidi miluju, zvládám povely a jsem čistotný, jen s pejsky se ještě učím seznamovat, mám je moc rád, jen nevím, jak začít. Máte - li rádi vetší hafany s velkou vysmátou tlamou, jeden tu na vás čeká, všechno spolu dožeme a dopilujem, když mi dáš - můj pane - své srdce a lásku, důvěru, řád a pravidla. Tvůj Bak"
 

Bak je odčervený, čipovaný, očkovaný a kastrovaný.

Do adopce půjde po podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku,

Dočasky De De z.s., Praha, info o vás pište na mail : dipu@seznam.cz nebo tel : 602 259 705.

Návštěva možná po dohodě s Sergey Gorlov: 774 186 076

Za krásné fotky děkuji Nikol Štrosová

Kontakt

602259705
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací