DJANGO

21.12.2023 11:56 |  Dospělí (3-7 let) |  30.10.2023 |  64x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

cca december 2018

Plemeno

x nemecký ovčiak

Město, ve kterém se zvíře nachází

Veľký Meder, Slovensko
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Energické tešidlo DJANGO hľadá domov
Django, narodený cca december 2018, k nám prišiel zo Združenia za práva zvierat. Bol odobratý z katastrofálnych podmienok. Celý život bol držaný na reťazi, vychudnutý na kosť a vyhladovaný tak, že sa celé mesiace nevedel dojesť :( Dievčatá zo združenia ho dali do poriadku, ale keďže Django bol dosť drzý na menších a starších psíkov, tak sme ho prevzali my do starostlivosti a zabezpečili mu výbeh a adekvátnu psi kamarátku :) Ale stále to nie je to, po čom Django túži. Hľadá si aktívnu mladú rodinu, ktorá už má skúsenosti so psíkmi. Nie že by bol nejak extra náročný, len si užíva život na plné obrátky a občas ho treba trocha spomaliť :) Django je energický, nevybehaný mladúch, ktorý miluje ľudí. Neskutočne sa vie naviazať na človeka. Je komunikatívny, pozorný, učenlivý a vždy veselý. Má dosť veľký nárok na pohyb, takže pravidelné prechádzky mu bude treba zabezpečiť, nebude mu stačiť iba šantenie na dvore. Na cudzích psíkov je dosť drzý, ale od feniek si nechá dirigovať. Jeho psí kamoši však musia byť adekvátni jeho veľkosti, inak by jeho energiu nezvládli :) Vodítko ovláda bez problémov, prechádzky miluje. Najradšej by obehal celý svet a hľadá si k tomu dvojnohého parťáka. Ideálne by sa mu bývalo v rodinnom dome, ale výhradne s celoročným prístupom ku svojej rodine. Na svoju novú šancu čaká od júna 2021.
Django je odčervený, očkovaný, čipovaný, kastrovaný.

Kontakt

+42190511424x
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací