JOKER

21.12.2023 11:56 |  Dospělí (3-7 let) |  12.10.2023 |  61x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

júl 2018

Plemeno

kríženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Veľký Meder, Slovensko
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Láskyplný výmyselník JOKER hľadá domov
Joker, narodený cca júl 2018, sa našiel v obci Hubice. Mal mnohé zranenia, ktoré nasvedčovali tomu, že bol držaný vo veľmi nevhodných podmienkach. Na veterine sa rýchlo zistilo, že Joker má čip a veľmi sme sa potešili ale naša radosť netrvala dlho. Jeho pôvodný majiteľ ho daroval do osady do Zlatých Klasov a viac o neho nemal záujem. :( Nechceme si ani len predstaviť čo tam ten chudák musel zažiť, ale našťastie sa mu podarilo ujsť a teraz mu môžeme zabezpečiť nový domov, v ktorom bude plnohodnotným členom. Joker je typickým predstaviteľom plemena bull. Je to milujúci, kontaktný, poslušný psík, ale keď sa mu niečo nechce, tak vie byť aj trochu tvrdohlavý. Najradšej by sa celý deň maznal s človekom ale rovnako si užíva aj prechádzky a slobodu vo výbehu. Je to oddaný a verný spoločník, ale určite nie strážca na dvor! Joker si hľadá rodinu, ktorá už má skúsenosti s daným plemenom, alebo je ochotná naučiť sa všetko spolu s ním. Je húževnatý, aktívny ale veľmi ľahko ovládateľný a k človeku poddajný. Jeho vysnívaná rodina by mala byť láskyplná ale dôsledná aby boli obe strany spokojné :) Pri správnom vedení vie krásne tolerovať spoločnosť iných psíkov, ale jeho poslušnosť bude treba ešte doladiť :) Ideálne by sa mu bývalo v rodinnom dome, ale veľmi rád spoznáva svoje okolie a nové veci, takže bude potrebovať pravidelné prechádzky. Je všeobecne známe, že bull plemená sú rodinné psíky, potrebujú byť členom rodiny, takže aj Joker bude potrebovať celoročný prístup do domu ku svojej rodine. Ak zvažujete adopciu do bytu, bude treba počítať s jeho energiou a zabezpečiť mu dostatok pohybu prípadne rôzne aktivity. Na svoju druhú šancu čaká od júla 2022.
Joker je odčervený, očkovaný, čipovaný, kastrovaný.

Kontakt

+42190511424x
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací