ZARA

21.12.2023 11:56 |  Dospělí (3-7 let) |  3.10.2023 |  126x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

júl 2019

Plemeno

nemecký ovčiak

Město, ve kterém se zvíře nachází

Veľký Meder, Slovensko
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Živé striebro ZARA hľadá domov
Zara, narodená cca júl 2019, k nám prišla od Topoľčian. Žiaľ klasický prípad, kedy sa manželia rozviedli a psa nechcel nikto z nich. Lebo pes je len hračka, ozdoba dvora a kašlať na jeho city :( Zara je dokonalou predstaviteľkou svojho plemena, len má trocha zanedbanú socializáciu a nevybité baterky. Je to sloník v porceláne :) Chce spoznať celý svet a chce to okamžite. A tiež sa stáva, že ani sama nevie čo chce :D No typická ženská, ktorá nevie čo chce, ale chce to okamžite :) Zara prejavuje svoje vášne skučaním, ale nepýtajte sa preto, ani ona sama nevie :D Ale nie, teraz vážne :) Všetko pred tým platí, len treba dodať, že je to nevybúrená, energická, mladá fenka, s ktorou je radosť pracovať. Miluje ľudí, je kontaktná, pozorná, dôverčivá s obrovskou chuťou pracovať. Možno by si rada vyskúšala aj športovú kynológiu. Hľadá si aktívnu rodinu, ktorá jej bude vedieť zabezpečiť dostatok aktivít, aby sa psychicky aj fyzicky unavila :) Vodítko ovláda bez problémov, ale občas sa dosť ponáhľa :) Pri správnom vedení sa určite rýchlo a rada doučí všetko zameškané. V spoločnosti psíkov je rovnako hysterická, ako mimo ich spoločnosť :) Nemôžeme napísať, že neznesie psiu spoločnosť, lebo to nie je pravda, ale určite treba mať skúsenosti a naučiť ju ako sa má správať. K dominantnému psíkovi ale vhodná určite nie je. Ideálne by sa jej bývalo pri rodinnom dome, ale žiadne stráženie, koterec, alebo nedajbože reťaz neprichádzajú do úvahy! Zara je rodinný pes a hľadáme pre ňu rodinu, ktorá ju prijme za plnohodnotného člena. Je sice trocha tvrdohlavá a chtivá ale tak Vás obklopí láskou a nehou, že jej to možno aj odpustíte :) Na svoju druhú šancu čaká od apríla 2021. Zara je odčervená, očkovaná, čipovaná, kastrovaná.
Výška:64 cm Váha:27 kg

Kontakt

+42190511424x
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací