SAMÍK - Hledáme lidi, kteří rozumí psí duši ❤ - ADOPTOVANÝ

3.03.2021 18:28 |  Našli domov |  16.06.2020 |  751x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

6 let

Plemeno

Teriér x kříženec 15 kg

Město, ve kterém se zvíře nachází

Staré Město pod Sněžníkem

Sam je veselý, hravý pes, který miluje procházky a hrátky s míčkem. Byl by super parťákem na běh, agility a různé jiné psí sporty. 

Bydlet může s velkými rozumnými lidmi, s kastrovanou fenkou nebo klidným samcem. Na procházkách si psů nevšímá, ale v novém domově by ho vyrovnaný pes mohl zklidnit a "provézt domácností".  Jelikož je křížencem teriéra, není vhodný ke kočkám a drůbeži. 

 


Samík je smolařem od narození.....jako malé miminko byl adoptovaný do rodiny, kde bydlel v bytě, ovšem už po půl roce byl přesunut do zhrádkářské kolonie, kde kromě pětiminutovky na krmení, byl celou dobu sám a opuštěný. A to celých 5 let. Taky se to na něm podepsalo. Přestal lidem věřit.

Pak se blýsklo na lepší časy a byl z kolonie adoptován. Vše bylo zalito sluncem, ale neradujte se, již po 4 měsících Sama opět vrátili. Nedali mu to, co tak moc potřeboval, klid a zázemí.

Říká se do třetice všeho dobrého, najdeme společnými silami pro tohoto atraktivního chlupáče nový domov? S bezva lidmi, kteří to s pejsky umí, dají Samovi dostatek času na rozkoukání se, budou laskaví a trpěliví? Ideálně bydlící v domečku se zahradou, kde by byl Samíkovi vyhrazen prostor, kde by se mohl schovat a "dumat" nad životem, kde by ho nikdo nerušil. Třeba do zateplené boudičky nebo kotce. Jinak by samozřejmě chtěl trávit čas se svými lidmi, které má opravdu rád, jen má prostě chvilky, kdy potřebuje "zalézt". 

Pokud si myslíte, že by jste se mohli Sama ujmout, volejte paní Hlockou 777 919 275, která ho chodí venčit a tudíž má o jeho povaze a touhách největší přehled, nebo na Městský úřad, pod který záchytné kotce spadají: 583 285 996 

Kontakt

777 919 275
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací