Mazlík Šmudlinka - ADOPTOVANÁ

29.04.2019 19:55 |  Našli domov |  3.04.2019 |  240x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

8-9

Plemeno

x bernardýn a SAO

Město, ve kterém se zvíře nachází

Sadská
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
16.4.2019 AKTUALIZACE - Šmudlinká má 54 kg :-) Její stav se hodně zlepšil, běhá jako mlaďoška. Což povrdily i RTG. Šmudlinka hledá domov, náš spolek nabízí i možnost doživotní úhrady veterinárních nákladů ( = veškerou veterinární péči budeme hradit my)… Jsem Šmudlinka, nejspíš kříženka bernardýna a SAO, 56 kg, 8-9 let, úžasný obřík - mazlík, lásku rozdávající a užívající si plnými doušky. Jen ještě mít to krásné s kým sdílet :-( O své lidi jsem přišla, zůstala jsem u opuštěného domu. Dům se prodal, přišli noví lidé, kteří se rozhodli mě buď utratit nebo dát do útulku. Tak jsem se dostala do kotce, kde jsem smutnila tolik, že jsem jen ležela, odmítala vstát, nic mě netěšilo. Nyní čekám v dočasné péči, kde se již znovu začínám radovat ze života. Mám veliké srdce plné lásky, které bude bít jen pro Vás. Prosím, dejte mi domov, jistotu, už nikdy žádné zklamání.
Jsem takový dobráček, radující se z lidské přítomnosti. Ukáži Vám bříško nebo Vám dám hlavičku do klína a prosím o podrbání. Hygienické návyky mám 100%, na vodítku umím, ale mohu chodit i bez něj. Kratších procházek si užívám. Neničím, přehnaně neštěkám. Při manipulaci jsem hodná. Psů ani fen si nevšímám, v dočasné péči s nimi funguji hezky. Po seznámení bych mohla i ke kočce. Domov hledám v domku nebo v bytě bez schodů, jen s přístupem dovnitř jako mazlík = ne kotec, ne bouda, ne celé dny sama na zahradě. Mohu i k rozumným dětem, starším lidem. Jsem čipovaná, odčervená, odblešená, jedno přeočkování mě čeká. Krevní testy mám v pořádku. Mám špatné kyčle a spondylózu, ovšem ne ve fázi, kdy bych nemohla chodit! Doživotně musím brát kloubní výživu, nechodit do schodů, mít pravidelně trošku pohybu, udržovat váhu.
V místě, kde se kastruje, mám starou jizvu, ale bohužel nelze s jistotou říci, zda jsem kastrovaná nebo ne. Dočasná péče u města Sadská (cca 30 km od Prahy), pod spolkem Psí senioři v nouzi, z.s. Podepisuje se adopční smlouva.

Kontakt

776666258
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací