Sisi, 3 kg - ADOPTOVANÁ

23.09.2017 15:05 |  Našli domov |  9.09.2017 |  541x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

8

Plemeno

pražský krysařík

Město, ve kterém se zvíře nachází

Sadská
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Křehká, krásná, hodná fenka krysaříka (3 kg), vhodná dovnitř, i ke starším lidem, psům, fenám, kočkám, to je Sisinka.
menuji se Sisi, mám 3 kg, 8 let, ale to u malých pejsků není žádný věk. Jsem stále aktivní a vítální. Žila jsem v bytě, dostalo se mi výchovy, bylo o mě postaráno, ale pánečci mě měli i jako dobrý výdělek. Vždyť ta štěňátka krysaříků se tak dobře prodávají. Pak si za mě pořídili mladší fenku a mě dali pryč. Tak jsem se dostala do dočasné péče, kde čekám na někoho, kdo mě již nezradí. Doma se chovám krásně, neničím, hygienu mám 100%. Krmit a vodit na vodítku mě může i dítě, jsem jemná. I v autě jsem vzorná. Můžete se mnou i na výlet, do práce, jsem taková parťačka pro každou příležitost. Miluji tulení, ať už s mým člověkem, tak s pejsky a fenkami. Nyní mám v dočasné péči čtyři kamarády (psy i feny, větší i menší). Snesu i kočičky. Manipulaci zvládám, nevrčím, nekoušu. Domov hledám pouze uvnitř a u někoho, kdo mě nebude stavět na nebo nad svou úroveň, prostě kde budu stále pejskem, ne člověkem. Tak budu fungovat na jedničku ;-) Mohu i ke starším lidem (ale hledám trvalý domov bez změn, jak jsem již říkala, 8 let není u malých pejsků žádný věk), k dětem pouze rozumným (nejsem malá a roztomilá hračka). Ráda bych šla domů i s mým kamarádem a tulítkem Jašíkem, ale mohu i sama. Jeho inzerát je zde - http://www.home4pets.cz/psi-k-adopci/psi/seniori-od-7-let/item/22023 .
Jsem kastrovaná, očkovaná, čipovaná, odčervená, odblešená, mám vyčistěné zoubky, srdíčko v pořádku. Podepisuje se adopční smlouva a platí poplatek jako pokrytí části vet. nákladů.

Kontakt

773659666
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací