AURA

11.06.2022 21:20 |  Mladé (9-35 měsíců) |  11.06.2022 |  652x

Adopce možná prostřednictvím Home4PetsAdopce možná prostřednictvím Home4Pets

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

1 rok

Plemeno

kríženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Ptrukša, Slovenská republika
Približný dátum narodenia : 15.05.2021 Veľkosť cca: 20 kg
Aura je ročné šibalské, hravé šteniatko, ktoré si vyžaduje veľa pozornosti. Vracia sa k nám skoro po roku z adopcie a znova si hľadá ten najúžasnejší trvalý domov! Jej rozkošná tvárička zaujme a chytí za srdce každého! Je milá, priateľská voči psom s mačkami nemá problém a je za každú srandu. Od malička vyrastala v rodine s malym dieťaťom a má k ním výnimočne kladný vzťah! Priam ich miluje! Je inteligentná, rada sa uci novým veciam, je vhodná do športu (fresbee, canicros, pachové práce ba dokonca má predpoklady robiť canisterapiu pre jej milú a tolerantnu povahu!). Je veľmi jemná a submisívna voči človeku – vyžaduje pokojný, motivačný a pozitívny prístup pri výcviku! Ovláda základne povely ako sadni, lahni, zostaň, základy prachových prác, základ aportovania, privolanie, chôdzu pri nohe, chôdzu po schodoch či venčenie na voľno. Je vhodná do aktivne založenej rodiny výlučne s možnosťou s nimi tráviť každú voľnú chvíľku! Je vhodná do bytu či žitia v dome vo vnútri nie na záhrade! Od mala vyrastá v byte a má 100% hygienické návyky! Je zvyknutá aj na cestovanie v aute v prepravke a prechádzky po meste v rušnom prostredí. Aura je naozaj aktívna a potrebuje veľa pozornosti pretože následne svoju pozornosť sústredí na demolovanie veci – Detske hračky, topánky, káble. Robí to len v prípade ak jej nezabezpečuje dostatok náplne. Následne si náplň nájde sama! Taktiež si treba v jej prípade dávať pozor na exkrementy. Výlučne ľudské a zvieracie (lesná zver) pretože je ich obľúbeným konzumentom. Inak je to naozaj úžasný rodinný pes, ktorý Vám bude venovať všetok svoj čas, lásku, pozornosť, užívať si každú chvíľu mojkavia, hladkania a čas, ktorý s ňou strávite jej zabavením hlavičky a výbitím energie.
Do dobrej rodiny vieme priblížiť v rámci SR aj ČR. AKO ADOPTOVAŤ: https://nakoncisveta.sk/content/14-ako-adoptovat-

Kontakt

Kontakt na adopciu: Tel.č.: +421 910 672 580
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Home4Pets
tel: +420 774 706 026
email: adopce@home4pets.cz

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací