Aria z SOS Psíky ♥ - ADOPTOVANÁ

22.09.2020 06:24 |  Našli domov |  17.04.2018 |  1912x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

narodená 15.1.2017

Plemeno

amstaff/pitbull

Město, ve kterém se zvíře nachází

Bardejov
Aria je nesmierne charizmatická psia slečna s výnimočným exteriérom, atletickou postavou, a aj napriek svojej minulosti, veľmi veselou povahou. Narodila sa 15.1.2017 a v súčasnosti váži 21kg. Je odrastené šteňa amstaffa/pitbulla. Ako dvojmesačné šteniatko bola zachránená z cigánskej osady, kde bola už od svojho narodenia týraná bitkami, hladom a parazitmi. Jej stav bol veľmi vážny, ale vďaka láske a veterinárnej starostlivosti sa zotavila po psychickej aj fyzickej stránke a rastie z nej oddaná, verná a veselá psia spoločníčka.
Aria nesmierne miluje ľudí a deti. Večne krútiaci chvostík je znamením, že by nikomu neublížila. Rada leňoší a nechá sa škrabkať, no neopovrhne ani šanteniu so psími kamarátmi a užíva si prechádzky. Je veľmi šikovná a učenlivá, ovláda základné povely, je vnímavá a poslušná. Pekne chodí na vodítku aj na voľno, kedy sa nevzďaľuje od človeka. Je vhodná pre aktívnych ľudí, ktorí majú s bull psami skúsenosti, ale aj k deťom alebo inému psovi. Vďaka svojej aktívnej povahe je vhodná na šport alebo ako aktívny člen novej rodiny.
Ak máte záujem o adopciu tejto výnimočnej a aktívnej psej slečny, ktorá sa už nevie dočkať svojej novej trvalej rodinky, napíšte nám na sospsiky@gmail.com. Určite neoľutujete! Tešíme sa na spoluprácu!

Kontakt

+421902105101
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací