RICHIE (Sir Riccardo s PP) - ADOPTOVANÝ

15.01.2024 17:33 |  Našli domov |  7.11.2023 |  117x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

10 let

Plemeno

trpasličí pudlík s PP

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
" Moje jméno je Richie, ale narodil jsem se s mnohem delším jménem a s celkem obsáhlým rodokmenem. Jsem trpasličí pudlík, v občance mám napsáno jméno Sir Riccardo a je mi právě 10 let. Moje panička, téměř 90letá paní, se o mě už nedokázala postarat a kdo umí počítat, tomu hravě a rychle docvakne, že si mě pořídila jako štěně v 80 letech. Celý život mě sice možná milovala, ale víte, až teď u tety si užívám všech možných aktivit a dovádění, jako bych byl znovu malé štěnátko. Jsem malý, rozkošný a naprosto úžasný skřítek, s povahou andílka, vážím 4.5 kila a rozhodně nenajdete víc umazlené stvoření, než jsem já. Miluju lidi, rád se tulím a nechám se drbat, hladit a jakkoli otlapkávat. Budu se k vám láskyplně tisknout a zahrnu vás tak moc velkou psí láskou, že těžko najdete oddanější bytost, než jsem já. Jsem zkrátka miláček všech a nevadí mi ani další pejsci, hodné, rozumné děti ani kočičky. Moc rád si užívám procházky, dokonce si s hračkami hraju jako mládě a nový život si rozhodně nadšeně a radostně užívám plnými doušky. Krásně chodím na vodítku, vzorně cestuji autem, doma jsem čistotný a hodnoučký, jsem úžasně socializovaný a všude mě bez obav můžete vzít s sebou. Ještě bych rád hezkých pár let prožil s milujícími páníčky, lebedil si na klíně a panáčkoval radostně u vašich nohou, Váš Richie."
Richie je 10 letý trpasličí pudlík s PP, kterého k nám umístili blízcí rodiny majitelky, pokročilé seniorky. Richie poslední roky neměl odpovídající péči, díky věku paničky, byl značně zanedbaný a ačkoli ho rodina 5 min po dvanácté dovezla na veterinu s extremním zánětem dásní a abscesem v čelisti, podrobil se zákroku na veterině, kde se péče moc nepodařila. Richie k nám přijel s rozpadlou, stehy prořezanou, jizvou na tváři, pár týdnů se u nás hojil a bral Antibiotika. Navzdory vleklému hojení a ošetřování rány, nikdy neztratil radost ze života, nadšení z pozornosti lidí a celkově je to úžasný a skvělý pejsek, s velmi milou a přátelskou povahou. Richie je velký mazel a závisláček na své paničce, velmi rychle si zvykne na své nové páníčky, ke kterým zcela důvěřivě uhned přilne a okamžitě si oblíbí svého člověka. Má naprosto nekonfliktní, milou povahu, je to velký miláček a každý si ho ihned zamiluje. Nevadí mu pejsci, ani kočičky, miluje i hodné, rozumné děti, moc rád se mazlí a tulí ke svému člověku a najdete v něm rozhodně oddaného a věrného přítele a andílka. Doma je hodný, klidný, čistotný, venku rád procházkuje a i když má svůj věk, není to žádný líný děda, ale aktivní pejsek, se zájmem o výlety, zábavu a dovádění. Bez problémů může všude cestovat s vámi, auto zvládá výborně, i MHD, zvládne s vámi pobyt v kanceláři, v restauraci, v MHD, zkrátka je skvele socializovaný a nemusíte se bát, ho brát všude s sebou. Může být jako jedináček, nebo bydlet s dalšími hodnými menšími pejsky, hodí se do bytu i domku se zahradou. Abychom ho však jen nechválili, i když je to opravdu těžko, co vytknout, Richie má také jedno malé minus a to, že nevydrží sám doma, bez štěkání. Bohuzel samotu nezvládá, možná by si časem zvykl, ale zatím samotu v bytě provází štěkáním, je třeba s tím počítat. Hledáme pro nej milují zodpovednou rodinku, stabilní zázemí a laskavé majitele, kteří ho budou opečovávat a milovat, stejně tak, jako každý, kdo ho dosud mohl poznat. Richieho u nás podstoupil revizi zoubků, byla mu také odstraněna bradavička na očním víčku, která mu dráždí oko.
  Richie je odblešený, odčervený, kastrovaný, čipovaný, očkovaný. Nachází se v Praze, návštěva možná po dohodě v dočasné péči u paní Květy. Podmínkou adopce je podpis adopční smlouvy a úhrada adopčního poplatku, předkontrola v nové rodině. Info o vás pište na mail : dipu@seznam.cz, nebo tel : 602 259 705.

Kontakt

602259705
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací