DENNY - Pes z maringotky hledá milující páníčky - ADOPTOVANÝ

7.02.2023 10:37 |  Našli domov |  15.01.2023 |  126x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

6 let

Plemeno

kříženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Denny je velmi inteligentní pes se značným potenciálem. Kterým směrem bude tento potenciál využit, záleží ovšem výhradně na schopnostech a charakteru budoucího páníčka.
Denny nikdy nežil šťastným psím životem. Se svojí paničkou žil v maringotce, celý den byl přivázaný na šňůře. Neznal socializaci s jinými psy, na procházky nechodil. Panička na Dennym lpěla a měla ho ráda, fyzicky mu neubližovala, ale...
Odvezli jí již poněkolikáté do nemocnice, nyní se s jejím návratem a péčí o Deníska nepočítá.
Dozvěděla jsem se, že Denny zůstal v maringotce sám, nešťastný a opuštěný. Začala jsem za ním několikrát denně docházet a brát ho na vycházky. Na základě mých poznatků z návštěv u Dennyho jsem vypozorovala, že nemá problém s fenkami, má rád lidi i děti. Je agresivní vůči ostatním psům – není divu, pravidelně se do kontaktu se psy nedostal.
S Dannym jsem v posledních 14 dnech mezi svátky trávila cca 3 hodiny denně. Chodili jsme spolu na procházky společně s dětmi a fenkami. Brala jsem ho na procházky ve skupince lidí. Za celou dobu se u něj neprojevila žádná forma agrese. Na vodítku chodí vzorně a poslechne i na přivolání. Je třeba se vyvarovat kontaktu s ostatními psy - samci.
Nikdo teď už zcela přesně nezjistí, čím si Denny od narození prošel, jaké trauma si nese z minulosti. Mé zkušenosti jsou takové, že je to milý pes, vděčný za každé pohlazení. Ve vztahu k ostatním zvířatům je přirozeně dominantní a jeho socializaci v tomto směru je třeba věnovat zvýšenou péči.
 
Je možné, že si Denny bude chtít v novém domově upevňovat pozici vůdce smečky nebo bude mít tendenci upnout se na jednu osobu, kterou sice bude bezmezně milovat, ale zároveň i bránit. Proto Denny může být umístěn pouze do rukou zkušeného majitele.
Dennyho jsme odvezli do bezpečí. Je v dočasné péči, ve které má garantované místo do konce ledna. Déle zůstat nemůže a pokud nenajdeme Dennymu vhodný domov obávám se, že Dennyho čeká mnoholetý život v kleci v útulku, kde má hodně malou šanci na umístění.
Pro Dennyho by byl ideální oplocený pozemek s kotcem a zateplenou boudou (ráda věnuji). Také se postarám o jeho převoz po České republice.
Potenciální zájemci se s Dennym můžou seznámit, přijít se za ním podívat a vzít ho na procházku na Praze - Západ.
Odmítám věřit, že na něj někde nečeká člověk, kterému by Denny byl milujícím psím parťákem.
Kontakt pro více informací: 725504247

Kontakt

725504247
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací