Staford Brit - ADOPTOVANÝ

11.04.2022 16:40 |  Našli domov |  28.03.2022 |  330x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

5

Plemeno

Staford

Město, ve kterém se zvíře nachází

Opava
Další krásný pes, který měl smůlu na nezodpovědného majitele. Kluk si pořídil psa, staforda samozřejmě, měl ho nějakou dobu, pak se odstěhoval a staford Brit zůstal na krku starému tatínkovi dotyčného kluka. Panu otci je přes sedmdesát let, je vážně nemocný, žije hned u hlavní cesty na sídlišti. Britovi v žádném případě nemůže poskytnout, co aktivní a mladý pes potřebuje. Proto nás kontaktoval, Brita nám daroval a tímto mu hledáme nový domov.  Brit je pětiletý nádherný, opravdu luxusní žíhaný staford. Sice z něho jde při prvním setkání strach, respekt budí už jen svým vzhledem, přece jenom má 32kg, ale je to mazel. Je moc hodný, mírný a klidný. Doslova psí flegmatik. Lidi miluje, ale když vás vidí, tak nezačne hned jančit a skákat a olizovat vás, to ne, je to opravdu pan pes, bere to tak nějak s klidem a nadhledem. Sice vás má rád, rád vás vidí, ale nevidí důvod, proč by měl hned vyšilovat. Na procházkách táhne, ale venku je moc rád, i když toho pohybu poslední dobou moc neměl. Venku ho všechno zajímá, hlavně procházky v přírodě, z těch je úplně unešený. Všechno si pozorně prohlíží, všechno si v klidu očuchává.  Je to ideální psí parťák, ale jen pro zkušené bull lidi. Není pro lidi, co chtějí bull psa kvůli image nebo kdo si myslí, že mají zkušenosti. Ne, hledáme opravdu bullího člověka, co zná jejich povahu, jejich uvažování a rozumí jim.  Brit psy za plotem neřeší, nevšímá si jich, ale jak reaguje s ostatními psy při setkání, to nevíme. Jistě víme jen to, že opravdu nemá rád malé psy, tak k nim raději vůbec ne. Kočky netušíme, nemáme ani jak vyzkoušet. Kdysi prodělal infekční onemocnění, bolestí si ukousl penis (ano, opravdu to je možné), dnes tam má vývod, ale funguje naprosto bez problémů a nic nejde poznat. Žádné následky to nezanechalo, nic se dál veterinárně řešit nemusí. Kdyby to člověk nevěděl, tak to ani nepozná. Čurá normálně. Hygienické návyky má, žil v bytě. Brit má pět let, váží 32kg. Je očkovaný, odčervený, kastrovaný, čipovaný.  Na svůj nový domov čeká zavřený na klinice v kotci (protože bohužel pro něho nemáme žádné pěstouny). Kdo by mu chtěl nabídnout nový domov, prosím pište sms na 731 089 709 nebo si hned požádejte o adopční dotazník na docasnapece@seznam.cz Adopční poplatek 2000 Kč. 
.
.

Kontakt

731089709
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací