SETH – POUŠTNÍ BOŽSTVO - ADOPTOVANÝ

20.09.2021 20:50 |  Našli domov |  7.08.2021 |  538x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

10 měsíců

Plemeno

argentinská doga

Město, ve kterém se zvíře nachází

Tábor
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Pod vládou boha Setha byly neúrodné pouště. Náš Seth je nejjemnější ze svých bratrů, fyzicky nejmenší, byť věkem jsou si rovni a je mu také 10 měsíců. Ani našemu Sethovi se doposud dobře nedařilo, v jeho životě nic nekvetlo, nic se nezelenalo a nerašilo, ve velké smečce 21 psů se často k jídlu nedostal, i když dle kožních jizev se snažil. Utrpení přežil, dočkal se vysvobození, jeho záchrana přišla za pět minut dvanáct.
AKÝ JE? Seth je odrostlé štěňátko, akční a zvídavé, hravé, velice tvárné. Nasává informace o světě, který se mu otevřel, rychle a rád se učí, pozitivní výchova se spoustou dobrot je pro něj jako stvořená. Při správném vedení se z něj stane naprosto dokonalý pes. ZDRAVOTNÍ STAV: Seth je kompletně očkovaný, ošetřený proti vnějším i vnitřním parazitům a označený mikročipem. Je zcela připraven vydat se na svou novou životní cestu. Podmínkou adopce je kastrace po aklimatizaci v novém domově.
JAKÝ DOMOV HLEDÁ: Seth by rád bydlel v rodinném domku se zahradou, ale s přístupem dovnitř, aby byl doma s páníčky, v jejich přítomnosti. Hledá aktivní páníčky, kteří budou navštěvovat psí školu a podnikat procházky a výlety. Pro svou neohrabanost se nehodí k malým dětem, vztah k jiným zvířátkům nemáme ozkoušen. Seth může odjet s některým ze svých argentinských spoluobyvatel útulku. Po zodpovědném seznámení by mohl odejít do adopce k jiné psí ségře či bráchovi. Máte-li o Setha zájem, pošlete na e-mail utulek@tstabor.cz základní informace o Vás – nacionále, kontakt, adresu, kde by Seth bydlel, důležité info o své rodině, dětech, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech se psy. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život Sethovi nabízíte. Na e-mail Vám odpovíme, zavoláme a domluvíme si první seznamovací návštěvu. Případně volejte 778 465 467. PRÁVNÍ STATUS: Seth je součástí správního řízení. Nyní začíná hledat novou rodinu. Aktuálně bude probíhat seznamování a výběr vhodného majitele. Jakmile bude Seth zvyklý na páníčky a oni na něj, dáme se do administrace. Detailně tyto okolnosti probereme na první seznamovací návštěvě. Právně a papírově to bude trochu náročnější než běžná adopce, ale nejde o nic nemožného. Náš dokonalý Seth za to rozhodně stojí! Za pouštní focení děkujeme Radkovi Havlíčkovi vividfoto.cz.   Výška a váha je orientační. Věk je odhadován veterinárním lékařem.

Kontakt

+420 773 791 322
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací