HATHOR – ROZVERNÁ BOHYNĚ - ADOPTOVANÁ

28.08.2021 14:40 |  Našli domov |  7.08.2021 |  374x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

1 rok

Plemeno

argentinská doga

Město, ve kterém se zvíře nachází

Tábor
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Hathor je sebejistá, ostřílená beta samice, která dokáže každého srovnat do latě. Je to fena, která nad ničím dlouho nepolemizuje, ale raději jedná, žije a poznává. Hathor je bohyní tance, hudby, lásky a alkoholu a na naší Hathor se to v přeneseném slova smyslu více než hodí. JAKÁ JE? Hathor se otevřeli dveře do nového světa a ona jimi bez váhání proskočila vpřed a zvědavě se rozhlížela. Využila příležitost, na nic nečekala a rychle ze sebe setřásla těžkou minulost. Má v sobě i vnitřní strach a nejistotu, jako její sestra Amunet. Ona však strach zažene mocným zavrčením a nejistotu zamaskuje štěkotem. Nemá ve zvyku dávat najevo slabost. Je nespoutaná, plná energie, lásky a vášně, kterou po seznámení bez okolků rozdává na všechny strany. Jako jediná z dospělců je fascinována hračkami, hrou, dováděním, je v ní kousek ztřeštěného štěněte.
S dostatkem láskyplné a důsledné péče a výchovy bude úžasnou fenou se zdravým sebevědomím a touhou po práci či sportu. Hathor je lovkyně každým coulem a menší zvířata se k ní nehodí. Stejně jako na děti by neměla trpělivost. Musí se naučit krotit svoje emoce a správně se seznamovat s jinými psy. Do adopce by mohla s jedním z argentinských kluků či holek nebo k podobně velkému samci. Seznamování by však bylo na delší čas.
ZDRAVOTNÍ STAV: Hathor je kastrovaná, plně očkovaná, ošetřená proti vnějším i vnitřním parazitům a označená mikročipem. Připravena odjet žít svůj nový život. JAKÝ DOMOV HLEDÁ: Hledá vyrovnané aktivní lidi, kteří se nechají zahrnout kopicí její lásky a náklonnosti, kteří se budou jako my dojímat na vlněním každého kousku těla, když vidí svého člověka. Ke psům nemá špatný vztah, ale musí se naučit seznamovat a co nejdříve začít poznávat i jiné psy mimo svou smečku. Vztah k jiným zvířátkům nemá a není na ně zvyklá. Pro její povahu ji nemůžeme doporučit do rušného prostředí, kde žijí malé děti. Vyhovoval by jí rodinný domek se zahradou s přístupem dovnitř za svými páníčky. Máte-li o Hathor zájem, pošlete na e-mail utulek@tstabor.cz základní informace o Vás – nacionále, kontakt, adresu, kde by Hathor bydlela, důležité info o své rodině, dětech, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech se psy. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život Hathor nabízíte. Na e-mail Vám odpovíme, zavoláme a domluvíme si první seznamovací návštěvu. Případně volejte 778 465 467. PRÁVNÍ STATUS: Hathor je součástí správního řízení. Nyní začíná hledat novou rodinu. Aktuálně bude probíhat seznamování a výběr vhodného majitele. Jakmile bude Hathor zvyklá na páníčky a oni na ni, dáme se do administrace. Detailně tyto okolnosti probereme na první seznamovací návštěvě. Právně a papírově to bude trochu náročnější než běžná adopce, ale nejde o nic nemožného. Naše dokonalá Hathor za to rozhodně stojí! Za rozverné focení děkujeme Radkovi Havlíčkovi vividfoto.cz.   Výška a váha je orientační. Věk je odhadován veterinárním lékařem.

Kontakt

773 791 322.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací