JAMIE FRASER – SKOTSKÝ HORAL - ADOPTOVANÝ

17.07.2021 19:34 |  Našli domov |  29.06.2021 |  454x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

2 roky

Plemeno

Jorkšírský teriér

Město, ve kterém se zvíře nachází

Tábor
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Jamie Fraser je mohutný skotský horal, ale jeho duše je velmi křehká a jemná. Skrze mnohá utrpení si s sebou nese šrámy minulosti. Náš Jamie je na tom podobně, jen je to drobeček. Jeho udatné srdce se již po starších ranách bojí další bolesti, zklamání, nepochopení a odmítnutí. Je to pejsek s čistou duší a úžasným potencionálem, který čeká na opravdové majitele, kteří mu nabídnou lásku a trpělivost. Jamie je dvouletý mladík, ke kterému osud nebyl zdaleka přívětivý. Bojí se lidské ruky a i když nesmírně touží po mazlení a kontaktu, zvládne se strachy počůrat. Je to bez nadsázky dělová koule plná energie, štěká, skáče (a to klidně i na stůl a nižší skříně), na vodítku soutěží v přetahování a ještě jsme nezažili, že by byl unavený. A konec toho špatného a pojďme si říct, co je na něm skvělého: Jamie je nesmírně učenlivý, snaživý pejsek, pozitivní výchova je jeho krevní skupina, pamlsky jsou hnacím motorem a zklidňujícím elementem. Miluje práci, trénink oslovení a přivolání, moc rád skáče přes překážky, miluje dlouhé procházky a běh. Má v sobě obrovský potenciál, který čeká na zkušeného pejskaře.
DRAVOTNÍ STAV: Jamie je očkovaný, čipovaný a ošetřený proti vnějším i vnitřním parazitům, je připraven vyběhnout domů. Podmínkou adopce je jeho kastrace. Nový páníček musí počítat s řešením mléčného špičáku, který Jamiemu prozatím nevypadl. JAKÝ DOMOV HLEDÁ: Jamie hledá AKTIVNÍ domov u zkušených pejskařů, kteří citlivě a s pochopením dokáží napravit, co jiný člověk pokazil. Jamie chce výletit, chce běhat, chce hodit do psí školy, trénovat agility, dogdancing, být prostě v pohybu, mít zaměstnanou hlavu i tělo. K ostatním pejskům se chová velice mile, zvládne psího kamaráda či kamarádku, bude za ně moc rád. Vztah k ostatním zvířátkům nemůžeme posoudit. Nový páníček musí počítat s postupným osvojováním hygienických návyků a navykáním samoty. Hodí se do bytu i do domku se zahradou, samozřejmě se zázemím uvnitř.
Máte-li o Jamieho zájem, pošlete na e-mail utulek@tstabor.cz základní informace o Vás – nacionále, kontakt, adresu, kde by Jamie bydlel, důležité info o své rodině, dětech, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech se psy. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život Jamiemu nabízíte. Na e-mail Vám odpovíme, zavoláme a domluvíme si první seznamovací návštěvu. Za focení děkujeme Radkovi Havlíčkovi vividfoto.cz HISTORIE: Dne 15. 6. 2021 byl u útulku nalezen mladý jorkšírek ve velmi špatném fyzickém i psychickém stavu. Čeká ho nyní karanténa, ošetření proti vnějším i vnitřním parazitům, koupel, stříhání, očkování a pokusíme se ho stabilizovat i po stránce psychické. Útulek Tábor 778 465 467   Výška a váha je orientační. Věk je odhadován veterinárním lékařem.

Kontakt

773 791 322.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací