JENNY – JEDINEČNÁ LEDNÍ MEDVĚDICE - ADOPTOVANÁ

10.07.2021 20:18 |  Našli domov |  21.06.2021 |  374x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

7 let

Plemeno

slovenský čuvač

Město, ve kterém se zvíře nachází

Tábor
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Jenny - jedinečná vzhledem i povahou. Nádherná představitelka plemene slovenského čuvače s jemnou, citlivou a velice přátelskou povahou. Miluje bytí s člověkem, mazlení a hlazení, moc ráda si dá nějaké to dobré sušené masíčko, ale běda, jak bychom ji chtěli uplácet něčím méně dobrým. :-) To, že hůře papá, je jediný zápor, který o ní můžeme napsat. Jinak musíme chtě nechtě, a my samozřejmě chceme, pět slova chvály. :-) Způsobně chodí na vodítku, netahá, jiné pejsky neřeší, nevšímá si, jiná zvířátka ji netankují, chová se zdvořile, je s námi ráda venku i v kanceláři, je čistotná, vydrží na naše pravidelné venčení, v kotci si nic neničí, neštěká, nevyje. Je to prostě úžasná lední medvědice, naše bílá křehká květinka.
ZDRAVOTNÍ STAV: Jenny je očkovaná, ošetřená proti vnějším i vnitřním parazitům a označená mikročipem. Je připravena nasednout do auta a odjet do svého nového domova. Nemá žádný zdravotní problém. JAKÝ DOMOV HLEDÁ: Jenny byla zvyklá žít celý život u rodinného domku, ideálně hledá nový domov tedy opět tam, samozřejmě se zázemím uvnitř. Jenny chce být součástí rodiny, potřebuje člověka, být s ním. Při správném vedení by si zvykla i na život v bytě. Po zodpovědném seznámení může žít s lidskými i těmi zvířecími sourozenci. :-) Podmínkou adopce je kastrace po adaptaci v novém domově.
Máte-li o Jenny zájem, pošlete na e-mail utulek@tstabor.cz základní informace o Vás – nacionále, kontakt, adresu, kde by Jenny bydlela, důležité info o své rodině, dětech, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech se psy. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život holčičce nabízíte. Na e-mail Vám odpovíme, zavoláme a domluvíme si první seznamovací návštěvu. Případně volejte 778 465 467. Za fotografie děkujeme Radkovi Havlíčkovi vividfoto.cz Dne 8. 6. 2021 byla v Lužnické ulici nalezená milá starší fena, nejspíše slovenského čuvače. Fenečka je bez označení. Majitel si ji může vyzvednout v provozní době útulku. Útulek Tábor - 778 465 467 (S sebou občanský průkaz, očkovací průkaz feny, fotografie. Pobyt v útulku je zpoplatněn viz ceník.)   Výška a váha je orientační. Věk je odhadován veterinárním lékařem.

Kontakt

773 791 322.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací