NOX – ČARODĚJŮV UČEŇ - ADOPTOVANÝ

5.06.2021 21:28 |  Našli domov |  22.05.2021 |  431x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

1 rok

Plemeno

kříženec typu labrador

Město, ve kterém se zvíře nachází

Tábor
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Občas musíte zažít špatné věci, aby se mohly stát ty dobré, stejně tak aby nastal den, musí být noc a aby bylo světlo, musí být občas tma. Nox povstal ze tmy své minulosti a s nocí už zůstane spjat jen svou černou barvou. Nox je mladičký kříženec typu labrador, hravý a energický, aktivní a pro každou srandu. Miluje hračky, přetahování a jejich nošení, moc ho baví být venku, celodenní procházky jsou pro něj maličkost a při pauzách dává jasně najevo, že on rozhodně není ten, kdo odpočinek potřebuje. Vyhledává společnost člověka, moc rád se mazlí a po seznámení člověku leze doslova na hlavu. V kotci se chová velice ukázněně, nic si neničí, kromě svých hraček, leží na svém lehátku a pozoruje svět, neštěká, nevyje. Značka ideál. ZDRAVOTNÍ STAV: Nox je očkovaný, ošetřený proti vnějším i vnitřním parazitům a označený mikročipem. Připraven sbalit si svůj ruksáček a vyrazit do světa. Podmínkou jeho adopce je kastrace po aklimatizaci v novém domově.
JAKÝ DOMOV HLEDÁ: Noxík hledá milující zkušené páníčky, kterým bijí srdce pro psí duše a mají dostatek znalostí a schopností a touhy dát Noxíkovi ten nejlepší domov. Hodí se do bytu i domku se zahradou, samozřejmě se zázemím uvnitř. Noví páníčci musí počítat s dopilováním hygienických návyků, Noxík je ale obr šikulka a lepší se každým dnem. Hledá aktivní domov, plný vycházek, běhání, psích sportů a aktivit a ideálně jako zvířecí jedináček. Hodí se na coursing, canicross či dogtreking, flyball nebo třeba agility, stejně tak ale zvládne odpočívat s páníčkem na gauči a šetřit síly.
Máte-li o Noxe zájem, pošlete na e-mail utulek@tstabor.cz základní informace o Vás – nacionále, kontakt, adresu, kde by Nox bydlel, důležité info o své rodině, dětech, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech se psy. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život Noxíkovi nabízíte. Na e-mail Vám odpovíme, zavoláme a domluvíme si první seznamovací návštěvu. Případně volejte 778 465 467. Za fotografie děkujeme Radkovi Havlíčkovi vividfoto.cz Dne 8. 5. 2021 byl u útulku nalezen uvázaný černý kříženec s neznačeným mikročipem. Pejska momentálně nejakutněji trápí zažívání, nasadili jsme dietu a probiotika, uvidíme, zda bude potřeba ruka našeho pana veterináře. Útulek Tábor 778 465 467   Výška a váha je orientační. Věk je odhadován veterinárním lékařem.

Kontakt

773 791 322.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací