EGON BONDY – NĚŽNÝ BARBAR - ADOPTOVANÝ

8.05.2021 08:36 |  Našli domov |  23.04.2021 |  318x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

17 měsíců

Plemeno

anglický kokršpaněl

Město, ve kterém se zvíře nachází

Tábor
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Bondy, představitel anglického kokršpaněla, nádherný pes zlatavé barvy s dokonalýma oříškovýma očima hledá svého člověka. Bondymu je 17 měsíců, má celý život před sebou, hledá toho pravého člověka, se kterým by ho mohl strávit. JAKÝ JE? Je to velice nejistý pejsek, při citlivém přístupu milý, kontaktní a snaživý. Hodně toho nezná. Je vidět, že různé způsoby výchovy a nevýchovy v jeho životě mu nadělaly v hlavě zmatek. Je to pejsek, který musí vše dohnat, učit se, pochopit hranice a pravidla, ale má krásný potenciál. Bondy si nechá nasadit náhubek a vodítko. Zvládá základní prohlídku i vyšetření u veterináře. Má moc rád ostatní pejsky, zajímají ho a věříme, že vyrovnaný parťák by mu byl dokonalým společníkem.
ALE! Z jeho minulosti víme, že při nedůsledném přístupu a bez jasného vedení začne zkoušet udávat pravidla on. Poznali jsme, že má-li oporu v člověku, který ví, co dělá, je to pochopitelný a čitelný pes. Přáli bychom si pro něj milovníka kokrů, který toto plemeno zná se vším dobrým i špatným. Páníčka zkušeného, protože ujaly by se Bondyho ruce nezkušené, opravdu by asi mohly skončit pokousané. To ale vlastně hrozí u každého psa, prostě mají zuby, a to k životu s nimi patří.
TAKŽE JAKÝ DOMOV HLEDÁ? Bondy se pro svou povahu nehodí k dětem, naopak bude moc rád za psího parťáka, vyrovnaného průvodce životem, s nadsázkou i za několik psích parťáků. Hledá páníčka zkušeného, znalého psí řeči, psího chování a vyjadřování. Člověka aktivního, který chce se psem pracovat. Ať už si pod pojmem pracovat představíme poslušnost, agility, coursing, hersenwerk, nosework, dogtreking, canicross či další. Bondy potřebuje práci, činnost, něco, co bude jeho a bude v tom dobrý. Bondy je čistotný, hodí se do bytu i do domku se zahradou se zázemím uvnitř. Úžasný společník by byl pro někoho, kdo pracuje nebo jen tráví hodně času v přírodě. Třeba lesníka, mykologa či myslivce, který je více času venku než-li doma. ZDRAVOTNÍ STAV: Bondy je kompletně očkovaný, ošetřený proti vnějším i vnitřním parazitům a označený mikročipem. Podmínkou jeho adopce bude kastrace v novém domově. Máte-li o Bondyho zájem, pošlete na e-mail utulek@tstabor.cz základní informace o Vás – nacionále, kontakt, adresu, kde by Bondy bydlel, důležité info o své rodině, dětech, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech se psy. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život Bondymu nabízíte. Na e-mail Vám odpovíme, zavoláme a domluvíme si první seznamovací návštěvu. Případně volejte 778 465 467. Za fotografie děkujeme Radkovi Havlíčkovi vividfoto.cz.   Výška a váha je orientační. Věk je odhadován veterinárním lékařem.

Kontakt

773 791 322.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací