ARGO od Olomouce - ADOPTOVANÝ

22.04.2021 20:34 |  Našli domov |  5.03.2021 |  541x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

5

Plemeno

Bílý švýcarský ovčák

Město, ve kterém se zvíře nachází

Žerotín u Olomouce
Argo je povahou jako labrador, hravý, přátelský k lidem i dětem a se psy nekonfliktní, pokud ho nechají být. S fenkami si hraje. Argo je zdravý, kastrovany i očkovaný. Má klidnou povahu na vodítku je dobře zvladatelný, nic neničí a miluje své hračky a míčky. Jako štěně byl odebraný z řetězu v romské osadě. Umístěn byl do útulku, kde čekal dva roky na domov. Vše bylo v pořádku, vycházel dobře i s 2 letým dítětem, ale rodina neměla v pořádku ploty a Argo utíkal k sousedům za fenkou si s ní hrát.
 
To se rodině nelíbilo a místo, aby opravili plot vrátili Arga po 14 dnech zpět do kotce útulku. Tam čekal další dlouhé 3 roky bez zájemců. Rozhodli jsme se tohoto krasavce z útulku vytáhnout a umístit u nás s nadějí, že mu najdeme nový domov. Hledáme tedy pro něj aktivní rodinu s domem a zahradou, kde by byl volně s přístupem do boudy nebo místnosti u domu, garáže a pod. Není to pes do bytu.
Nevhodný ke kočkám.

🙏
😔
 
 😔
Kotec mu bohužel způsobil frustraci a trpí stereotypním chováním, pokud je v menším prostoru uzavřen - točí se dokola, když je však venku volně tak to nedělá.

Nachází se v psím domově Pod křídly anděla Spolku Zastavme Utrpení v Žerotině u Olomouce.

Kontakt

776 182 740
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací