CHARLIE – UHLOVĚ ČERNÝ MEGA KRASAVEC - ADOPTOVANÝ

21.03.2021 19:33 |  Našli domov |  22.02.2021 |  329x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

6 let

Plemeno

Kříženec německého boxera a Chesapeake Bay retrívra

Město, ve kterém se zvíře nachází

Tábor
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
HEJ HALÓ! Koukej, tady jsem! Nooo, šup! Konečně! Charlie je uhlově černý mega krasavec, kterého si každý zamiluje. Jeho podmanivá oříšková očka, mohutné lícní kosti a kudrlinky dostanou do kolen nejen mladé slečny, ale uchvátí i pořádné mužské. Charlie je božskou kombinací, kdy jeho temný a energetický jin vyvažuje světlý a veselý jang. Odpovídá to i tomu, že by se mělo jednat o křížence německého boxera a Chesapeake Bay retrívra, což je opravdu unikátní kombinace. Má díky tomu krásně hranatou hlavu, atletické tělo a na zádech neposlušně zvlněnou srst. Je velmi veselý, spontánní, energický, akční a hravý. Neměl v minulosti příliš mantinelů, pravidel, a tak hodně zkouší, co může a nemůže či co mu projde. Pracovně mu rádi říkáme „ty náš spratečku“, protože i když je to dospělý chlap, připomíná spíš malého kluka či puberťáka, který tak trochu přerostl rodičům přes hlavu. Což u Charlie není problém, protože on má hlavu proklatě vysoko. Naštěstí je v jádru velmi hodný, a tak se za to na nás nezlobí. Také je to poznat na tom, jak hrozně, hrozně, ale hrozně miluje veškeré hračky. Rád aportuje, ale míček se musí vyměnit za jiný míček, jinak neodevzdá ten původní a radši si bude hrát na honěnou, což ho taky dost baví.
Je to pejsek, který pod rukama nezkušeného člověka divočí, zlobí a blbne. Dostane-li však slovní, ale jednoznačnou výtku s výstrahou, je z něj ve vteřině hodný klouček, který poslouchá a ani neštěkne. Ale tento stav trvá zase jen vteřinku. Má však ale nádherný potenciál! Jakmile bude ve stabilním prostředí, kde bude zaručený režim, jednotná pravidla a bude se s ním trpělivě a kontinuálně pracovat, rozkvete v dokonalého parťáka. Již nyní umí krásně sedni, lehni a dávat pacičky. Na oplátku, ale jako každé trdlo, vydatně skáče a tahá na vodítku, které příliš nezná. Procházky však trénujeme, zvládá základní manipulaci, ošetření, nasazení postroje i náhubku. ZDRAVOTNÍ STAV: Charlieho narozeniny připadají na 4. 11. 2014, je mu tedy šest let. Je to statný a zdravý kluk se silnou imunitou a vrcholovou kondicí. Je očkovaný, ošetřený proti vnějším i vnitřním parazitům a označený mikročipem. Podmínkou adopce je jeho kastrace.
JAKÝ DOMOV HLEDÁ:Charlie je kus chlapa a hledá k sobě silné majitele. Mladé aktivní lidi, kteří chtějí výletovat, běhat, trávit se psem hodně času v přírodě. Hodí se do domu se zahradou s přístupem dovnitř i do bytu. V útulku nám nic neničí, až na milované hračky. Vybavení svého kotce si váží a je čistotný. Bude potřebovat režim a řád, jasná pravidla, trénovat, makat, běhat, unavit tělo i mysl. Prostě žít opravdu aktivně a naplno. Pro svůj elán se nehodí k dětem, starým lidem a ani k slabším osobám. Nebyl bohužel správně socializován na jiná zvířata a nehodí se k nim. Možná by časem, po pořádné dávce práce, akceptoval nějaké fenečky na procházce, ale doma musí být jedináčkem. Máte-li o Charlieho zájem, pošlete na e-mail utulek@tstabor.cz základní informace o Vás – nacionále, kontakt, adresu, kde by Charlie bydlel, důležité info o své rodině, dětech, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech se psy. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život Charliemu nabízíte. Na e-mail Vám odpovíme, zavoláme a domluvíme si první seznamovací návštěvu. Za fotografie děkujeme Radkovi Havlíčkovi vividfoto.cz HISTORIE: Charlie v minulosti vystřídal hodně majitelů, s různými přístupy k výchově. Proto v tom všem má trochu zmatek a těší se na stabilní domov, kde bude vše konečně jasné, stanovené a neměnné.   Výška a váha je orientační. Věk je odhadován veterinárním lékařem.

Kontakt

773 791 322.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací