SID - ADOPTOVANÝ

7.01.2021 17:49 |  Našli domov |  25.12.2020 |  259x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

7 let

Plemeno

originální kříženec baseta, jezevčíka..

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Pokud hledáte hodného, mírného parťáka, nebo dokonce snad psího Anděla, tak to jsem já - rytíř Sid z Nymburka a Satalic, co přišel zkusit štěstí. Zůstal jsem sám, po smrti páničky, ovšem truchlit já nemám ve zvyku a proto jsem se s nadšením vrhnul ke své dočasné rodince rovnou jako starej dobrej kámoš. Ale starej nejsem ani omylem, jsem v nejlepších středních letech, je mi 7,5 roku a tak nečekejte žádnýho lenocha. Připravte se, že můj původ a vzhled bude na procházkách námětem mnoha hovorů. Moje máma byla skoro jistě basetka a táta - to je rodové tajemství, které vzbuzuje i po letech vášnivé diskuse! Ale teta byla labrador a strýc dalmatin. Mám krásnou hlavu po tetě a krátké nohy po dědovi, zkrátka jsem originální kluk, s naprosto dokonalou povahou a miluju všechny lidi na potkání. Pokud jde o můj vztah ke psům, jsem pro slušnost a řídím se zásadou: "Jak ty mně, tak já tobě. Když se chceš přátelsky očichat, dobře. Jestli na mě vyjedeš, počítej s tím, že ti to vrátím." Vzteklouny za plotem si nenechám kazit náladu. Jsem stále učenlivý, velmi šikovný a poslušný. Chápu, co znamená Sedni a taky to udělám, když vidím, že to panička myslí vážně. Ale upřímně - ten piškot by mi mohla dát rovnou a tu spartakiádu bychom si mohli ušetřit. Když mi po kastraci nasadili ten příšerný kornout na hlavu, dva dny jsem se choval jako Demolition man a cestou po bytě boural knihy z poliček a dveře trefil vždycky až napotřetí potom, co jsem nejdřív narazil zleva i zprava. Jsem velmi přizpůsobivý a doma se chovám vzorně, ovládám hygienu, spinkám ve svém pelíšku, ale ovládám skvěle i gaučink, pokud mi ho dovolíte. Je se mnou prostě skvělá domluva a zasloužím si úžasný domov s milujícími pány po boku. Jestli o mě máte zájem, nečekejte, až si mě moji dočasní páníčci oblíbí ještě víc .... Váš velký plyšák Sid"
Sid je 7 letý kříženec originálního vzhledu. Má větší hlavu a mohutné tělo, ale krátké silné nohy, vypadá jako obří jezevčík o váze necelých 30 kilo. Majitel mu zemřel a Sid přijel přesto s dobrou náladou, která je mu vlastní, k nám. Je vychovaný, poslušný, velmi hodný a bezproblémový. Lidi miluje, je to velký mazel a úžasný parťák na výlety, procházky i lenošení doma. Je to typický rodinný pes, stále dobře naladěný a velmi přizpůsobivý. Přesto, že byl psím jedináčkem, nemá se psy větší problém, jen se musí slušně v klidu seznámit. Nepohrdne doma psí kámoškou na dovádění, má rád hračky, plyšáky, balonky a je s ním opravdu veselo a moc fajn. Sid je veliký věrný dobrák, právoplatný laskavý člen lidské smečky, kterého si okamžitě zamilujete. Byl zvyklý na život v domě se zahradou, ale zvládá i město, přesto bychom preferovali, aby našel opět milující rodinu v domečku se zahradou, kde by nezůstával dlouho sám. Sid je perfektní pes s velkým srdcem, čistou duší a vlídnou veselou povahou.
Je odčervený, odblešený, čipovaný, kastrovaný a očkovaný. Do adopce půjde po předchozí návštěvě v dočasné péči v Praze, po podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku. Info o vás pište na mail dipu@seznam.cz, nebo tel : 602 259 705.

Kontakt

602259705
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací