JESSICA – BULLÍ PRINCEZNA - ADOPTOVANÁ

27.12.2020 20:54 |  Našli domov |  8.12.2020 |  302x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

2 roky

Plemeno

bull

Město, ve kterém se zvíře nachází

Tábor
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Jessica je neuvěřitelně zvědavá a snaživá mladá treperanda. Ze všeho je zatím vyjukaná. Kola, koloběžky, kočárky, auta? Všechno jako nové... Jakoby žila někde zavřená a neměla moc šancí poznat svět. Tomu nasvědčuje i nadváha, slabé nohy, stereotypní chování i přerostlé drápky, které měla při příjmu. Dietku jsme samozřejmě nasadili a postupně ji učíme vše o životě a fungování s lidmi. Co miluje bezkonkurenčně, jsou hračky, míčky, uzlíky, plnicí, pískací, plyšáky... Slastně leží v pelíšku a kouše jednu hračku za druhou. Co miluje bezkonkurenčně dál, je člověk, pohlazení, pomazlení, přitisknutí ke kolenům to je prostě TOP.
Jessi si moc užívá procházky, trénink a moc se snaží porozumět naší řeči, aby nám mohla udělat radost tím, že splní každý náš povel. Bude milovat každou zajímavou aktivitu se svým páníčkem. Zatím štěká na vše nové, venku je velmi vyplašená a často neukázněná. Vypadá to, že bude lovec a rozhodně není dobře socializovaná na psy. Budeme ji postupně poznávat a učit ji vychování. Kdyby se však našel vhodný a trpělivý majitel, mohla by již odjet do nového domova.
JAKÝ DOMOV HLEDÁ: Zatím vnímáme jako základní předpoklad pro adopci - žádná zvířata ani malé děti a hlavně trpělivost. Jessi hledá člověka, který na ni bude mít čas, bude ji cvičit, trénovat a provede ji základní výchovou, jako kdyby byla štěně. Pokud do ní člověk investuje potřebný čas, získá úžasnou, věrnou a veselou parťačku. Jessi se hodí do bytu i do domku se zahradou, samozřejmostí musí být vnitřní zázemí. ZDRAVOTNÍ STAV: Jessi je naočkovaná, ošetřená proti vnějším i vnitřním parazitům a označená mikročipem. Potřebuje zhubnout a nasvalit nožičky. Jinak ji díkybohu nic netrápí. Podmínkou adopce je její kastrace po adaptaci v novém domově. Za nadílku sněhových fotografií děkujeme Radkovi Havlíčkovi vividfoto.cz. Zájemci o adopci pište na utulek@tstabor.cz nebo volejte 778 465 467. ...HISTORIE: Dne 28.11.2020 odpoledne odchycena tato fenka u klokotského kláštera v Táboře, je bez jakéhokoliv značení. Má přerostlé drápy a psychicky na tom není není nejlépe, je vystresovaná, obsedantně si kouše ocásek. Útulek Tábor, 773 791 322 nebo 778 465 467.   Výška a váha je orientační. Věk je odhadován veterinárním lékařem.  

Kontakt

773 791 322.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací