Kubo - ADOPTOVANÝ

29.08.2021 12:15 |  Našli domov |  9.06.2020 |  891x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

ca 3roky

Plemeno

mix

Město, ve kterém se zvíře nachází

Žilina
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Kubko je ca 3oj ročný kríženček,ca 12 kg, ktorý sa veľmi dlho túlal, viac ľudí sa ho pokúšalo odchytiť, ale bol veľmi plachý - bál sa ľudí,dotykov.... To je už ale minulosť a z Kuba je už neuveriteľný maznáčik, ktorý sa už ľudí nebojí /niekedy sa ale musí ešte trochu oťukať/ práveže by bol najradšej stále "nalepený" na človeku a nechal sa hladkať a hladkať. Kubko u nás žije v rodinnom domčeku dnu, má svoju izbičku /spolu s fenkou Ďufkou/. Hyg. návyky ma 100%, sám zostať vie /resp nie je úplne sám, je zvyknutý na psiu spoločnosť/, len sa musí zabývať - prvé dni v novom prostredí dosť plače. S fenkami sa znesie bez problémov, psíkov podľa toho ako mu ktorý sadne /šteniatka a moc hraví psíkovia ho dosť otravujú :)/. Kubko je naozaj veľke zlatíčko,má sa ešte čo učiť, ale kto si získa jeho dôveru, bude mať psíčka,ktorý bude ochotný za neho i dýchať. Ak by niekto uvažoval nad psou dvojkou, tak veľmi rád pôjde domov so svojou kamoškou Ďufkou, su na seba dosť naviazaní - nie je však podmienkou.
veselý, maznavý, priateľský
dlho sa túlal a pravdepodobne sa chytil do nejakej pasce z ktorej sa sám vyhryzol, kedze prisiel zo zranenou nohou a poraneným jazykom a casti zubkov.

Kontakt

000000
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací