Linda - Sweet Harmony - Veľký Meder ♥ - ADOPTOVANÁ

25.09.2020 16:02 |  Našli domov |  9.05.2020 |  1519x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

4 roky

Plemeno

Vlkošedá Víla

Město, ve kterém se zvíře nachází

Veľký Meder
Křehká, něžná, citlivá duše, která čeká na svoji první šanci normálně žít.... Submisivní, opatrná, ale taky zvědavá a procházkově-výletovací

Linda prožila dva roky prakticky nonstop zavřená v kotci. Bez lásky, pohlazení, socializace, kontaktu s okolním světem... pak se dostala do útulku. Naprosto zlomená, bez nejmenší chuti žít. Ke kotci přibyl výběh a o víkendech občas návštěvy. Nepatří nikomu a pořád funguje v módu "nevím a čekám".... Na spřízněnou duši, vyrovnaného člověka, který bude první, kdo jí bude milovat, komu na ní bude záležet a kdo se bude radovat spolu s ní, až si poprvé bude hrát s hračkami, až si poprvé řekne o pohlazení, až bude radostně vyskakovat při hře, až bude normálně žít. Doteď neví, jaké to je, protože to nezná, protože to neumí, nic z toho nepoznala a neví, že se z tisíce možných věcí má radovat, že tak to psi dělají. Potřebuje stokrát obejmout a pohladit a zažít laskavost, péči, pozornost, hru, než zjistí, že je to fajn. Může to trvat týdny, měsíce... Zatím nedostala šanci a takhle žije 4 roky. Už nikdy z ní nebude sebevědomý pes, který s hlavou nahoře bude všude první, ale může z ní být absolutně šťastný, vděčný a milující pes, který bude všude hned za Vámi :) 

Když jí dáte postroj, ztuhne a neví, co čekat,  ale na procházce  je neuvěřitelně spokojená, procházky jsou cestou z jejího uzavřeného světa do všeho nového, krásně si vykračuje, sleduje svého člověka, netahá a naprosto ohromená vším okolo jde tiše vpřed. 

Když za ní přijdete do výběhu, zvědavost v ní vítězí a dokáže si i příjít pro pamlsek, nechá se pohladit a čeká, co bude. 

S námi ani neměla čas přemýšlet, co po ní chceme, protože jak přišla, tak jsme jí dali obojek, vodítko, vysadili na podstavec a začalo se fotit. Znala nás pár minut. Selfie zatím nejsou její silnou stránkou, ale pózovat zvládla nádherně a dokonce na pár chvil i s úsměvem. Není ztracený případ. Je jen zapomenutá. 

Hledáme pro ni velmi vyrovnanou a tolerantní rodinu, éterickou bytost, která ví, že Láska dokáže zázraky. Bez stresu, v harmonii a klidu. Rodinu bez ostatních zvířat, nebo s větším, vyrovnaným, pohodovým psem, který bude Lindě oporou a parťákem, který jí vtáhne do života a snáze ji naučí si hrát a relaxovat na sluníčku a to vše, co už dávno měla umět .... 

Očkovaná, odčervená, čipovaná, kastrovaná, 25 kg. 

Na svoji první rodinu v životě čeká pouhé dvě hodinky autem od Brna....

Kontakt

Tel.: +421905114240 - pouze sms
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací