DOLLY - Klidná, vděčná, přítulná jezevčí dáma ❤ - ADOPTOVANÁ

14.02.2020 15:21 |  Našli domov |  17.01.2020 |  208x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

10 let

Plemeno

jezevčík krátkosrstý

Město, ve kterém se zvíře nachází

Chrást, okres Nymburk
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!

Jmenuji se Dollynka a jsem velmi klidná, hodná, nenáročná. Přehnaně neštěkám, neničím. Ráda se mazlím a spinkám pod dekou. Na vodítku netáhnu, v autě o mně nevíte. Manipulaci snesu. Hygienické návyky mám. Psy i feny snesu, nyní mám několik kamarádů, se kterými jsem bez problému. Běhající kočky mám tendenci prohnat, ale doma bych si na kočku zvykla. Mohu i k rozumným dětem. Mohu do bytu nebo domku, jen jako mazlík. Hledám zodpovědné pány, kteří budou pokračovat v dietním režimu (měla jsem nadváhu).

 

 

Panička se o mě už nemohla starat, a tak mě odvedla do útulku. Celý život jsem byla na gauči, najednou kotec, bylo to strašné! Naštěstí jsem se dostala do domácí péče spolku Psí senioři v nouzi, kde jsem sice uvnitř, ale není to ono. Je mi stále smutno, potřebuji cítit jistotu, trvalý domov. Prosím, ať nečekám dlouho.

Jsem kastrovaná, očkovaná, čipovaná. Až ještě trošku zhubnu, čeká mě operace mléčné lišty, kde mám několik nádorků. Tu mohu absolvovat již doma (= podmínka adopce). Raději bych našla domov v dojezdu Poděbrad, kde jsou veterináři, kteří mě znají. Spolek tuto operaci může uhradit. Podepisuje se smlouva a hradí poplatek. Mějte vlastní obojek a vodítko.

Kontakt

776666258
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací