❤ SLADKÁ LILLI K ADOPCI❤ - ADOPTOVANÁ

22.12.2019 23:58 |  Našli domov |  16.12.2019 |  383x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

11 týdnů

Plemeno

kříženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Brno
Nádherný kukuč, barva kávy se šlehačkou, tři kilíčka živé váhy a to celé zabalené do hebkého kožíšku. Představujeme Vám poslední z princezen k adopci ..... kouzelnou slečnu Lilli.
Všechno zlé co zažila po narození, už díky laskavé dočasné péči zapoměla. Je veselá, hravá a bezstarostná. Zaslouží si ten nejlepší domov z nejlepších.Člověk má psům a ostatním zvířatům co vracet. Někteří se k nim chovají tak, jako by ani neměli duši. Zvíře cítí, má strach a přesto dokáže i bezmezně milovat. Od nich člověk dostává lásku bez podmínek. Proto i ta naše by měla být vůči nim bezpodmínečná. Promiňme jim sem tam rozkousanou botu, či loužičku u dveří .... oni se učí. Jsou dokonalým odrazem člověka. Ne nadarmo se říká: JAKÝ PÁN, TAKOVÝ PES. I Lilly bude souznít s vámi. Chce to čas a trpělivost. Už teď je dokonalá a chytrá.Račte se podívat do jejích krásných očí a říct jí své ANO. Už napořád.Lilli je vhodná k bydlení pouze doma. Není to pes na ven. Bude menšího vzrůstu. Do nového domova odejde očkovaná, odčervená a čipovaná. Na bříšku má poznávací znamení....malou kuličku, pozůstatek pupeční šňůry. Není to žádná vada. Nebojte 😊Samozřejmostí je adopční smlouva a veškeré náležitosti spojené s adopcí.Podmínkou adopce je kastrace v přiměřeném věku. Lilli je v DP v Brně.
Bylo jich pět. Pět vyhozených psích mimin na smetišti, jako nepotřebný odpad. Všichni přežili a 4 z nich už "okupují" gauče, postele a křesla ve svých domovech. Lilli chce taky domů. I ona chce poznat jak chutná láska, domov a bezpečí.

Kontakt

+421908759952
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací