❤ SEDM BROUČKŮ Z KRABICE ❤ - ADOPTOVANÝ

26.03.2020 11:26 |  Našli domov |  30.11.2019 |  2273x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

2,5 měsíce

Plemeno

kříženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Chrudim
Ještě 4 maličké,karásňoučké štěňátka čakají na svůj opravdový domov ❤ 
Nyní jsou v teple dočasného domova a užívají si her, dovádění a plné misky. K odběru budou připraveni začátkem prosince. Samozřejmě očkovaní, odčervení a s čipem.Už teď jsou to šikovní cvalíci co se snaží dodržovat hygienické "předpisy"na podložce 😊V dospělosti je předpoklad střední velikosti okolo 15 kg, možná někteří kluci dorostou do dvacky. Ale to je max. Čeho že jsou to kříženci?Dobře se podívejte, studujte a stejně si v nich najdete od všeho trochu 😉 Zkrátka jsou to čistokrevní voříšci...🎀DIXIE- (ADOPTOVANÁ)NEJMENŠÍ SLEČNA MAZLIVKA🎀DARA- TAK BACHA....MÁ RÁDA KLUKY A DOČASKÁŘCE "PÁLÍ" ZA MANŽELEM.♠️DEXTER- NAPROSTO POHODOVÉ ŠTĚNĚ♠️DOBBY- (ADOPTOVANÝ)NEJMENŠÍ Z KLUKŮ, CO POŘÁD VRTÍ OCÁSKEM♠️DANNY- (ADOPTOVANÝ)VESELÉ HRAVÉ ŠTĚNĚ, ŽÁDNÝ DRAVEC♠️DACK- HRAVÝ KLUK, SPÍŠ SAMOTÁŘ, JE VELMI KLIDNÝ A MÁ RÁD POHODU♠️DRAKE- KÁPO ŠTĚNĚCÍ SMEČKYTak tohle bylo malé představení prcků.Vím že budou vánoce....mnohé jistě napadne darovat živé překvapení. Rozmyslete si to prosím. Někdy je to překvapení hodně velké a to v tom horším slova smyslu.Do nových domovů odejdou na základě adopční smlouvy a veškerých náležitostí souvisejících s adopcí. Volejte 606 175 317 CHRUDIM (později odpoledne a večer)
Vyhozeni jako odpad. Jako nepotřebné smetí. Co s nimi.....je jich moc, šup do krabice a pryč s nimi. Zbavit se zodpovědnosti, kňourání, nepořádku.....zbavit je života. Tím nejkrutějším ale zároveň nejjednodušším způsobem. Buď je někdo najde a vypiplá, nebo prostě umřou hladem a zimou 😢 Takhle nějak si představuji já myšlenkové pochody "toho člověka"...Kastrace je zbytečná a stojí peníze že?😨Sedm statečných štěňat z krabice v lese u silnice. Choulili se k sobě a hřáli se navzájem. Bylo jim max 10 dní a na vlastní kůži okusili, co lidé dokáží udělat živému tvorečkovi. Jejich start do života byl moc nešťastný. Proto patří velký dík těm, kdo se o ně v první moment postarali aby drobci vůbec přežili.

Kontakt

606 175 317
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací