CÉSAR - ADOPTOVANÝ

22.09.2019 21:11 |  Našli domov |  9.09.2019 |  290x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

5 let

Plemeno

střední kříženec vzhledově jako Leonberger bonsai

Město, ve kterém se zvíře nachází

okolí Pardubic
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
"Jmenuji se César a je mi 5 let. Dlouho jsem trčel bez lásky a pozornosti u lidí, kteří si říkali páníčci, ovšem nedávno mě převzala do dočasné péče teta Lucka a ted teprve poznávám, jak krásný může psí život být. Jsem veselý parťák, hravý a hodný, velký mazel, co miluje své lidi az za hrob a s ostatními pejsky jsem kamarád. Rád bych bydlel v domku se zahrádkou u fajn rodinky, co me nezradí a já budu věrně po jejich boku tím nejšťastnějším psím klukem, váš César. "
Cézar je 5 lety středně velký kříženec, s vahou pouhých 17kg - momentálně hubne na svých ideálních cca 15kg. Vypadá jako Leonberger bonsai, je to uzasny spolecnik, nezkazi zadnou legraci a se svym panickem bude rád lenosit na gauci, nebo klidne pujde az na konec sveta. Na svem panickovi bude viset ocima a moc rad se nauci nove psi kousky. Cézar nemel na panicky stesti, vetsinu sveho zivota travil na retezu privazany u topeni. Nastesti, je to velmi ucenlivy a prizpusobivy pejsek, takze naucit se hygienu i psi smečku zvladl na jednicku. S nekterymi nekastrovanymi pejsky, co si na nej otviraji cumak venku nechce kamarádit, ale s hodnymi pejsky doma je velky kamos. Vydrzi byt doma v klidu sam, nic nenici a dokonce zvladne mit i kocici spolecnost. Hledame pro nej panicka, ktery bude hodny, ale zaroven dusledny, nauci Cézara chodit hezky na vodítku a ostatni psí poslusnosti, protoze on si opravdu zaslouzi panicka, ktery se mu bude venovat a on bude na oplatku hltat kazdy jeho povel.
César je odcerveny, cipovany, kastrovany, ockovany, ceka na sveho zivotniho partaka v docasne peci u Pardubic. Domu pujde po predchozi navsteve, na adopcni smlouvu a adopcni poplatek. Kontakt na tetu Lucii: 601385604 / nejslunicko@seznam.cz Dočasky De De z.s.

Kontakt

602259705
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací