Karl von Bahnhof - Big Hearted Boy - Vlčí Doly - ADOPTOVANÝ

23.11.2019 21:16 |  Našli domov |  1.05.2019 |  940x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

5 měsíců

Plemeno

Kříženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Vlčí Doly u Kroměříže
Karl von Bahnhof - Big Hearted Boy - Vlčí Doly ❤️ Malé velké štěňátko, hravý, veselý a kamarádský chlapeček, hledá milující rodinu, kde na velikosti nezáleží. Necelých 5 měsíců a 20 kilo opravdové lásky ve psím střapatém kožíšku. V dospělosti odhadujeme hmotnost 35+ kilo a velký vzrůst. Karl je nejspíše kříženec vlkodava a s německým ovčákem, nachází se ve Vlčích Dolech u Kroměříže. Karl je nádherný štěněčí chlapeček, všechno ho zajímá, miluje veskeré psí aktivity a hrátky, radostně běží za větrem, který si pohrává se stébly trávy, neodolá žádné nabídce pohlazení nebo pamlsku. Miluje lidi, další pejsky i procházky, je učenlivý a bystrý.
Karl hledá rodinu, ve které bude mít, i přesto, že je tak velký, přístup do domu, aby mohl po náročném dni odpočívat v blízkosti svých milovaných. Rodinu, která se mu bude věnovat, naučí ho, jak být správně vychovaným psím pohodářem, a ukáže mu všechny krásy světu. Rodinu, kde jeho velký vzrůst nebude překážkou, ale právě naopak. Karl se hodí do aktivní rodiny, děti ani další pejsci nejsou překážkou. Kvůli své velikosti raději do domu, ale určitě s přístupem dovnitř, s dostatkem pohybu a zaměstnání není ani byt překážkou.
Očkovaný, čipovaný, odčervený. Karl půjde do nové rodiny po podpisu adopční smlouvy a uhrazení paušální náhrady nákladů spojených s péčí o psa ve výši 3.300 Kč. V případě zájmu o Karla nám prosím vyplňte dotazník pro uchazeče o adopci https://www.survio.com/survey/d/C1V0B9N3D8D3P5A2Y, nebo nám napište pár informací o sobě na e-mail info@tailstory.cz nebo na messenger Tail Story CZ. Budeme rádi i za jakýkoliv příspěvek na péči o Karla, transparentní účet 2401354319 / 2010. Děkujeme :)

Kontakt

605 513 316
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací