Chlpáčik Brutko - Amazing Happy Best Friend - Brno / Prague ♥ - ADOPTOVANÝ

3.03.2019 19:43 |  Našli domov |  26.02.2019 |  438x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

10 měsíců

Plemeno

Černý poklad :)))) - aka Pricuckavé Šťastie

Město, ve kterém se zvíře nachází

Brno - Praha

Vysoce inteligentní, učenlivý, vnímavý, nejumazlenější, přirozeně sebevědomý, smečkovitý, pozitivně naladěný a velmi přátelský, kontaktně - terapeutický :)))) Koncentrované Štěstí v černém kožíšku štěněte :)

Chlpáčik je esence všeho úžasného, co dělá psa psem. Jdete mu poprvé naproti a už má radost, jako kdyby Vás znal věčnost. Za deset minut už ho máte doma a je to Megapřítel. Za půl hodiny už se s Vámi rozvaluje u televize na gauči a spokojeně se nechává hladit a pokud vám ruka neupadne, tak ho hladíte dodnes :-D Mazlil by se do skonání Světa. Lidé kolem něj jsou pro něj celý jeho Vesmír. Vyhledává lidský kontakt a touží po něm. Je to rozený Ocásek a Samolepka. Miluje domácí relax. A venku miluje pohyb a zábavu.

Samozřejmě že v dočasném domově už první den objevil kouzlo měkkoučké postele a peřin, ale vzhledem ke své vnímavosti a přirozenému respektu k člověku si nechal rychle vysvětlit že má svůj pelíšek a že když si nikdo nechce hrát nebo nemá čas, nebo už ho ze samého mazlení bolí obě ruce, tak si má jít lehnout tam. Přes den tráví čas pozorováním dění na matraci na zahradě a hezky si umí štěknout na nevítané vetřelce :) případně si taky hraje s druhým domácím psem nebo sousedovými štěňaty. Nemá nejmenší problém se seznamováním, všechny miluje, se všemi by odcházel a přicházel a neustále si hrál a všechny vítá, prostě takový univerzální přítel od první minuty. Je mistrem v polohovacím relaxu, takže spát někomu na klíně na houpacím křesle žádný problém :)))) 

Hračky poznal až nyní v dočasném domově, běhá za míčkem, okusuje ale ještě neumí aportovat. Už umí pár základních povelů. Jeho dočasná teta o něm řekla, kromě všeho napsaného výše, že je úžasně nekomplikovaný :) 

 

Hledáme pro něj aktivní rodinu, která netráví veškerý svůj volný čas u televize, ale venku v pohybu. Ideálně rodinu, která miluje výlety do hor a celoroční tůry. 

 

 

Očkovaný, čipovaný, odčervený, kastrovaný, 15 kg Lásky pro jistotu nenarozených jako Čivava, protože to by ho chtěl i ten, kdo ho nechce :)  

Kontakt

Tel.: +421915607715, +421908598467 - volat po 17té hodině :)
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací