Sára - ADOPTOVANÁ

22.03.2019 11:57 |  Našli domov |  12.02.2019 |  430x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

2 roky

Plemeno

kříženka labradora (20 kg)

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Ahojda lidi, slyšeli jste že se rušil útulek v Maršovicích? Tak já jsem jedna z místních. Vůbec nechápu, proč jsem tam byla rok. Teď jsem u tety v dočasné péči a doufám, že jakmile vám tu o sobě napíšu, tak že budu doma cobydup:-). Jsem kříženka labradora a jako taková jsme děěěěěsnej mazel:-). Ráda se proběhnu venku na zahradě, ale jinak tě chci páníčku pozorovat ze svého pelíšku a být součástí tvého života. V současné době jsem v bytě a chovám se tam vzorně. Učím se samotě a po počáteční nejistotě vydržím bez problému doma na pelíšku, neštěkám, nic neničím a dokonce ani bot si nevšimnu:-). Venku běhám na volno a držím se tety, ale jsme lovec a tak kdybych někde viděla kočku, zajíce, slepice, srnku...tak tohle je pro mě nyní zajímavější podnět. Nicméně pokud si dá se mnou někdo tu práci a vrhne se se mnou do výcviku, tak budu fungovat super. Učit se chci a motivovatelná jsem skvěle. 
Jsem nadšenec do sportu, do aportu a do všeho kde bude pohyb. Určitě kdybych si mohla vybrat, tak bych chtěla k někomu, kdo rád chodí na výlety do přírody, chodí běhat, baví ho společný výcvik...to by pro mě byl ráj.:-). S ostatními psy se snesu, občas dělám ramena na fenky ale to jen tak aby se neřeklo, nic co by se nedalo ukočírovat na začátku a časem ztrácím potřebu cokoli řešit a prostě si užívám velkou společnost. 
Do adopce půjde odčervena, očkována, přeočkována, čipována a kastrován. Kontakt pro zájemce: Stáňa Strohschneiderová - Tel.: 773 054 791 E-mail: stana.krmiva@gmail.com FB: Pro psí voči z.s. Sára je k vidění v Praze.

Kontakt

773054791
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací