Balů - ADOPTOVANÝ

23.09.2019 15:21 |  Našli domov |  16.01.2019 |  393x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

2,5 roku

Plemeno

Kříženec stafbulla

Město, ve kterém se zvíře nachází

Buštěhrad
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Balů je takové rozkošné, hodné a i ze stínu vyděšené telátko. Když je v klidném prostředí a s lidmi, které zná, je to velký mazel a divoký spokojený puberťák. Balů je tři roky starý kříženec boxera a bulla. Celé tělo, proporce, pohyb a vše vypadá jak boxer, jen až na vás koukne, překvapí vás, jak dlouhý má čumáček. Balů je v útulku od srpna 2018, tedy skoro rok :(. A byť se v útulku učí a socializuje, není to snadné a moc potřebuje trpělivého majitele, který s ním začne pracovat.Balů je zatím nesocializovaný a zpočátku bázlivý vůči všemu novému a to zahrnuje i padající list. Co zvládá bez problémů jsou jedoucí auta a jen procházející lidé. Bojí se až když si ho chce někdo cizí pohladit. Když jsme ho dostali ven, nechtěl se k nám přiblížit a ani pamlsky ho nepřemluvily. Až po chvíli se o nás začal zajímat. Nejdříve si zvykl na mě, jako ženu a až asi v posledních minutách byl ochotný přiblížit se k velkému chlapovi, pak už se také nebál (když se tedy velký chlap nehýbal :-)). 
Co umí moc pěkně, je chůze u nohy, když pochopí, že teď se prostě půjde, jde jako beránek a nezatáhne ani o kousek. Ale samozřejmě potřebuje cítit správné vedení od psovoda. Je v něm vidět obrovská touha hrát si a dovádět, ale z nejistoty to v sobě krotí a je moc šťastný, když může blbnout a energie ze sebe vydat.Balů je vhodný spíše na dobře zabezpečenou zahradu k domečku, s přístupem do tepla. K aktivním a velmi hodným lidem, kteří pro něj budou oporou. Zatím je snášenlivý s ostatními pejsky i samci, ale potřebuje správně socializovat, aby to tak zůstalo. Je zcela nevhodný k jiným domácím zvířatům, malým dětem či starším lidem. K opravdu velkým dětem, které umí nedělat prudké pohyby, jsou rozumné, na pejsky zvyklé a neporazí je tak velký pes, by do rodiny mohl. Určitě potřebuje páníčka, který s ním vše projde jako se štěnětem, naučí ho potřebné věci v klidu, pozitivně a bude ho dobře vést. Pro venčení by potřeboval spíše postroj, protože občas vyletí jak čertík z krabičky, když se něčeho lekne a obojek na to není to pravé. 
  Pro více informací prosím volejte mezi 10. a 15. hodinou! :)

Kontakt

739 433 776 na ošetřovatele
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací