Sasha - A wonderful world in my Heart - Brno / Praha ♥ - ADOPTOVANÁ

30.01.2019 15:27 |  Našli domov |  9.01.2019 |  983x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

8-9 měsíců

Plemeno

Prícucková Pijavička tulivá :)

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha - Brno

Vysoce inteligentní, kontaktní, něžná, ,mazlivá, submisivní, přátelská, dokonale smečkovitá hravá Liánka, která je Vám neustále v patách a nejradši se nechává hladit na klíně a prohřívat pod peřinou :) 6 kg Lásky v nejryzejší podobě. 

Sasha je doma absolutně úžasná. Naprosto, až extrémně si užívá relax, klid, pohodu, zázemí a přítomnost člověka a psů. Prožila si 7 měsíců v místě, kde by nikdo z nás nevydržel ani jednu noc. To jediné, co jí celou dobu přinášelo radost, byla společnost ostatních psů. A proto už asi navždy bude milovat každého psa, kterého potká a bez mrknutí oka se ke všem tulit a dělit s nimi o pelíšek i bez zeptání, bez rozdílu jejich velikosti. V mezičase hlídání v druhém dočasném domově byla šťastná se 16ti psy a 8mi kočkami :) Jinak je ve smečce 5-10ti psů. Po krátkém seznámení v řádu minut miluje všechny dospělé a větší děti, od kterých se PAK nechá vést na vodítku nebo hladit na klíně. Malých děti se bojí a štěká na ně. 

 

Sasha miluje hračky, míčky, umí imitovat Klokana takže by jí určitě bavilo agility nebo jiný psí sport, který by jí opět vykouzlil o jeden šťastný úsměv na tváři víc :)  V kuchyni je tichý pozorovatel, v obýváku klidná mazlivá izolepa, od které když se pokusíte odsunout, tak se přirozenou setrvačností zase přitiskne zpátky. V ložnici se mění v profesionálního zahřívače peřiny (pouze zespod) a jakmile se rozhodnete trošku projít po bytě, i kdyby to mělo být 5 km sem tam, bude Vám vždy v patách :)  Venku nadšený sportovec. :)  Miluje procházky, psí hry a volný pohyb. Skvěle schopná se naučit vše možné i nemožné, udrží perfektně oční kontakt a ráda spolupracuje s člověkem. 

 

Hledáme pro ni tu nejúžasnější rodinu s alespoň jedním psem, která jí bude milovat každý den jejího života a vynahradí jí vše, co si dosud prožila. Rodinu, kde je samozřejmé, že pes spí v posteli, že se na televizi dívá ze stejného gauče a že pro něj všichni udělají první poslední. Děti ideálně pouze větší, od 12ti let, kterých se nebude bát. 

Očkovaná, čipovaná, odčervená, 

Kontakt

Tel.: +421905544613
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací