Lea - malá neriadená strela s veeeľkým srdcom :) - ADOPTOVANÁ

4.08.2019 21:00 |  Našli domov |  2.01.2019 |  1805x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

8 mesiacov

Plemeno

staffbull (bez pp)

Město, ve kterém se zvíře nachází

Slovensko
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Lea je ešte také pojašené šteňa, v pôvodnom domove mala nulovú výchovu, takže všetko treba dobehnúť a pripraviť si na začiatok veľa trpezlivosti, ktorú ona ale stonásobne vráti. :) Je to malé torpédo, veselá a priateľská, miestami až príliš. :) Hľadáme jej domov u niekoho, kto staffbullí temperament pozná a ocení, a kto chce akčného parťáka s ktorým sa nebude nikdy nudiť.
Lea sa nám bohužiaľ vrátila z prvej adopcie, keďže sme ju predtým nemali možnosť dostatočne spoznať, no teraz už o nej vieme viac. Bola by ideálna do domu so záhradou, samozrejme dobre oplotenou, a k ďalšiemu rovnako akčnému psiemu kamošovi. Psov miluje všetkých bez rozdielu, v dočaske je vo veľkej svorke, do ktorej okamžite bez problémov zapadla, hrou so psami si najradšej vybíja energiu. Hygienu zvláda výborne pri dostatočne častom venčení.  Pri hre a od radosti vie silno kusnúť ak sa neovládne, nie je preto vhodná k deťom, hoci ich má veľmi rada a vedome by im neublížila, no jej prejavy náklonnosti deti neustoja. Ak sa nudí má sklony k ničeniu, takisto vonku rada "presádza" a ohrýza, takže s občasnými obeťami musí nový majiteľ rátať, kým vyrastie z puberty. Má naozaj neskutočne veľa energie, bola by super na bull športy, coursing, dogfrisbee, canicross, čokoľvek bude robiť naplno a s nadšením. Ak má denne 3-4 hodiny maximálnej aktivity, tak zvyšok dňa už spokojne preleží pri človeku na gauči, je veľmi prítulná. Nie je to pes pre začiatočníka, potrebuje skúseného a miestami aj prísneho majiteľa. Nie je vhodná k iným zvieratám (mačky, hydina...). Ak má človek na ňu čas a podmienky, bude mu Lea robiť len a len radosť.
Lea bola úplne nevhodný darček pre dôchodcov, takže bola iba otázka času kedy bude potrebovať nový domov. Je komplet veterinárne ošetrená (čipovaná, očkovaná, odčervená, bude kastrovaná). Pred adopciou je potrebná osobná návšteva, musí ju človek spoznať naživo a byť si istý, že jej bude stíhať :)

Kontakt

+4210944916231
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací