Rony - veľmi súrne potrebuje domov alebo dočasku

11.01.2019 14:33 |  Našli domov |  1.01.2019 |  940x

Adopce možná prostřednictvím Home4PetsAdopce možná prostřednictvím Home4Pets

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

1 rok

Plemeno

kríženec hrubosrstého jazvečíka

Město, ve kterém se zvíře nachází

Bratislava, prevoz kamkoľvek nie je problém
Rony je mladý psíček, ktorý sa niekoľko dní túlal v parku pri Bratislave. Vyzerá ako kríženec hrubosrstého jazvečíka, je maličkého vzrastu, má len cca 5 kg. Je veľmi naviazaný na človeka, zbožňuje hladkanie. So psami vychádza bez problémov, ale iné zvieratká loví. Zatiaľ je odčervený, odblšený a okúpaný. Bude čipovaný, očkovaný a kastrovaný. Pri adopcii je nutné podpísať adopčnú zmluvu a uhradiť adopčný poplatok. Nachádza sa pri Bratislave, prevoz kamkoľvek ale nie je problém. Je vhodný len na bývanie dovnútra.
Rony je veľmi milý a spoločenský, stále sa pýta na kolená a chce sa hladkať. Vždy si ľahne na chrbát a miluje hladkanie na brušku. S inými psami vychádza bez problémov, skôr ich zatiaľ ignoruje. Na Iné zvieratká má silný lovecký pud (zatiaľ videl papagája a mačky), je z nich vo veľkom strese, keď ich nemôže uloviť, je z nich ako v tranze a až sa trasie ako by chcel ísť za nimi. Teraz je v dočaske s mačkami a inými psami, takže veľmi súrne potrebuje nový domov, kde by bol ako jedináčik, prípadne s inými psíkmi. Doma je úplne čistotný, potrebu robí iba vonku. Tak isto ani nič neničí ani nešteká, keď ostane sám. Zatiaľ sa mu moc nechce chodiť von na prechádzky, zrejme sa bojí, aby zase nezostal na ulici. Len sa vonku pred domom vyšpiní a hneď sa pýta naspäť domov. 
Rony mi bol nahlásený deň pred Silvestrom, že už viac ako dva dni sa túla v parku. Dobrí ľudia ho aspoň cez deň prichýlili na recepcii vo fitness centre, ale na noc ho tam nemohli nechávať, tak noci musel tráviť vždy sám vonku :-( Preto som ho hneď zobrala do dočasky aj keď už mám doma svojich 2 psov a 6 mačiek. Mal na sebe aj obojok, ale nemal žiaľ na ňom žiadnu identifikáciu a nie je ani čipovaný. Pôvodný majiteľ sa neprihlásil, tak hľadáme nový domov. 

Kontakt

+421 904 108 795
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Home4Pets
tel: +420 774 706 026
email: adopce@home4pets.cz

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací