Lena - Stay With Me Forever - Vlčí Doly - ADOPTOVANÁ

4.01.2019 12:59 |  Našli domov |  2.11.2018 |  613x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

4 roky

Plemeno

Nejkrásnější kříženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Vlčí Doly - Věžky
Něžná, klidná a věrná fenečka hledá svoji rodinu, které by mohla dát své srdce a která ji už nikdy neopustí. 10 kilo a 4 roky životní moudrosti a lásky v chlupatém kožíšku.
Lena je malá fenečka, která se učí znovu důvěřovat člověku. Nevíme, jestli měla svého pána, nebo přežívala sama na ulici. Byla nalezena se svými malinkými štěňátky, její miminka někdo zabil, jedno po druhém zastřelil, smutná Leny u nich ležela a toužila po zázraku, odmítala se smířit s faktem, že její děti už kolem ní nikdy nebudou pobíhat, nenapijí se od ní, už nikdy je neuvidí radovat se z všedních krás obyčejného světa. Trvalo dlouho, než se Lena poprvé usmála a zavrtěla ocáskem. Leny nejraději posedává sama na zahrádce a smutně kouká do dáli, v koutku duše tajně doufá, že snad její děti zase přiběhnou a ona bude znovu nejšťastnější mámou na světě. Už se nám však daří ji nalákat, aby si přišla pro pohlazení, snažíme se ji přivést na jiné myšlenky, a Leny se čím dál častěji usměje na důkaz toho, že už snad bude brzy zase dobře. Leny s ostatími pejsky vychází bez jediného problému, ještě jsme ji však nevideli si s někým hrát, spíše vyhledává samotu, proto bychom byli rádi, kdyby byla v nové rodině psím jedináčkem, případně aby jí dělal společnost další klidný a hodný pejsek. Rádi bychom ji viděli u laskavých trpělivých lidí, kterým by mohla dělat společnost na procházkách a výletech do přírody, při sledování televize, určitě bude s chutí asistovat u vaření a lenošení jakéhokoli druhu. Pokud Vám není osud Leny lhostejný a právě takového pejska hledáte, dejte nám to vědět. Moc bychom si přáli vrátit Leny smysl života a představit jí někoho, komu by mohla dávat svou nekonečnou lásku.
Očkovaná, čipovaná, kastrovaná, ošetřená tabletou Nexgard Spectra. Lena půjde do nové rodiny po podpisu adopční smlouvy a uhrazení paušální náhrady nákladů spojených s péčí o psa ve výši 3.500 Kč. V případě zájmu o Lenu volejte na telefonní číslo 605 513 316 nebo pište na e-mail jarmila@tailstory.cz. Budeme rádi i za jakýkoliv příspěvek na péči o Leny, transparentní účet 2401354319 / 2010. Děkujeme :)

Kontakt

+420 605 513 316
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací