Barbara - Black Magic Woman - Vlčí Doly - ADOPTOVANÁ

18.11.2018 22:26 |  Našli domov |  2.11.2018 |  705x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

7 měsíců

Plemeno

Nejkrásnější kříženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Vlčí Doly - Věžky
Veselá hravá kráska, černé sluníčko a mazlík, hledá svoji vysněnou rodinu, se kterou zažije nekoněčně lásky, zábavy a dobrodružství. 12 kilo a 7 měsíců radosti na čtyřech neposedných tlapičkách.
Barbara je jako ošklivé káčátko, na první pohled možná nezaujme, tu pravou krásu totiž ukrývá uvnitř, a pro toho, kdo otevře oči, aby ji zahlédl, stane se Barunka tou nejkrásnější fenečkou na světě. Barbara je malé veselé štěstí, když k nám přišla, všeho se bála, měla tendence se schovávat, její zvídavá povaha ji ale donutila vykouknout z úkrytu a začít si všímat krásných a příjemných věcí, které jí život přinesl do cesty. Z Barunky se stalo veselé, hravé a rozpustilé štěně, které baví svět, ráda si hraje s dalšími pejsky, oblíbila si lidskou společnost, mazlení a hlazení. Učí se chodit na procházky a celkově si užívat života. Barbara by ráda našla rodinu, se kterou bude moct poznat ještě víc toho nového a tak zajímavého světa, ochutnat další a další vybrané psí dobrůtky, rodinu, se kterou bude moct vyrážet na procházky a výlety do přírody, ale taky odpočívat v měkkém pelíšku a doprovázet ji na každém kroku. Ráda bude dělat společnost dalšímu psímu kamarádovi, pro děti bude skvělou chůvou a kamarádkou. Pokud se Vám Barbara líbí, nenechejte ji dlouho čekat, moc ráda by vyrazila do toho velkého a tak lákavého světa, s Vámi po boku.
Očkovaná, čipovaná, kastrovaná, ošetřená tabletou Nexgard Spectra. Barbara půjde do nové rodiny po podpisu adopční smlouvy a uhrazení paušální náhrady nákladů spojených s péčí o psa ve výši 3.900 Kč. V případě zájmu o Barunku volejte na telefonní číslo 605 513 316 nebo pište na e-mail jarmila@tailstory.cz. Budeme rádi i za jakýkoliv příspěvek na péči o Barbaru, transparentní účet 2401354319 / 2010. Děkujeme :)

Kontakt

+420 605 513 316
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací