MAZLIVÉ DUO – TARA – N.O. X A BRUNO – SALAŠNICKÝ PES X - ADOPTOVANÁ

6.10.2018 15:45 |  Našli domov |  31.08.2018 |  635x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

4 ROKY

Plemeno

německý ovčák x salašnický pes x

Město, ve kterém se zvíře nachází

TÁBOR
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Tara je neskutečně milá, kontaktní, veselá a umazlená fenečka (německý ovčák x, deset let). Užívá si čmuchání venku, ale očima si stále hlídá člověka, chce hladit, hladit a hladit. Chůze na vodítku jí jde skvěle, cizí psy potkává bez problémů a i kočičky jí nechávala zcela klidnou. Bez problémů zvládla vyčesání, vystříhání chuchvalců i stříhání drápků.Taru čeká operace nádoru nad okem a na krku a pravděpodobně také kastrace. Snad to holka v letech zvládne, aby byla do rodiny fit a mohla zůstat společně s Brunem. Druhý "pan Božský", je Bruno (salašnický pes x, čtyři roky). Tak jestli jsme si mysleli, že Tara je úžasný mazel, tak Bruno byl tisíckrát větší. Mohl by jít ven bez vodítka a držel by se u člověka, jak strašně miluje kontakt. Nebylo skoro možné ho vyfotit, protože se na člověka pořád lepí. Vyčesávání staré srsti, se mu moc líbilo. Chůzi na vodítku zvládá, ale je to telátko, potřebuje by dostatek pohybu. Se psy vychází moc dobře, spíše se snaží předejít problému, ale stejně si jich moc nevšímá. Zajímá ho prostě člověk :-).
Pro oba budeme hledat společný domov na zahradě se zateplenými boudami (v zimě s přístupem do domu). Bohužel již mají svůj věk a nebude to asi snadné, byť povahově jsou dokonalí. Pokud se společná adopce brzy nepovede, budeme rádi i za to, když najde domov jeden z nich, ale nejdříve to zkusíme společně. Chceme aby zůstali spolu, ale víme, že to bude velmi těžké.
Tábor - Horky, u čerpací stanice

Kontakt

Zájemci o bližší informace a adopci volejte na telefon 773 791 322.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací