TRUHLÍK - veselé zlatíčko - nalezený s drátem v hrdle, vyléčený - ADOPTOVANÝ

21.08.2018 22:52 |  Našli domov |  5.07.2018 |  851x

Adopce možná prostřednictvím Home4PetsAdopce možná prostřednictvím Home4Pets

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

1-2 roky

Plemeno

x jezevčíka ?

Město, ve kterém se zvíře nachází

Košice s možností převozu
Truhlík je sympatický nízkopodlažní fešák, mladý, veselý a hravý. Byl nalezen s velmi ošklivou otevřenou ranou na krku, přesto na lidi nezanevřel, naopak. Lidi miluje, rád se mazlí a nesmírně si to užívá. Je to hravý, učenlivý, dokonale rozkošný klučina, vhodný do pohodové rodiny, ideální k psím kamarádům. Neúnavně vyhlíží člověka, kterého bude nade vše milovat. Je vhodný k domku se zahrádkou (se stálým přístupem dovnitř) i do bytu, samozřejmě s dostatečným množstvím aktivit venku. Hledáme pro něj páníčka, který se mu bude s láskou věnovat.  Nudu s Truhlíkem rozhodně nezažijete - vždy Vám vyloudí úsměv na tváři. :-)  Hledá milé páníčky, spoustu společných zážitků, kvalitní péči, pohodlný pelíšek v teple, ale hlavně spoustu, spooooustu lásky. 
Truhlík o sobě: Ahojte, to som zase ja - Truhlík. Sľúbil som, že časom napíšem ako sa mám a čo robím, tak idem teda na to 😊. Najdôležitejšie je, že môj krk je zahojený 🎉 Ostala mi jazva, ale tá za chvíľu zarastie srsťou a budem opäť krásny 😊 Ten laser čo mi tam dávali robí naozaj zázraky. Hoci tie čudné okuliare si mohli odpustiť, ale dalo sa to nejako prekusnúť 😎Našiel som si vo wetPet-e nových kamošov! 🐾 Romel aj Bela sú fajn ale najviac sa kamarátim s Blškou. Som rovnako „bláznivý“ ako ona, asi sme sa našli 😊 Väčšinu času sa spolu hráme, chodíme radi na vychádzky a samozrejme oddychujeme na našom obľúbenom mieste – na pelechu pod stolom. Zvykneme aportovať aj loptičku, no Blcha je vždy rýchlejšia ☹ Musím ešte potrénovať, aby som za ňou stíhal! Veľmi sa mi to tu zapáčilo, už som sa dokonca aj polepšil a nič neničím. Síce sa mi veľmi nepáči, keď ma večer zatvoria, ale už som sa naučil, že akonáhle ráno niekto príde do práce, tak ma pustí vybehať sa. Môžem si tak aspoň cez noc poriadne oddýchnuť 😴Ešte stále čakám na nový domov. Hoci sa mi tu páči, veľmi rád by som sa dostal do rodinky, kde by ma mali radi a starali sa o mňa. Ja verím, že sa môj sen o milujúcej rodine čoskoro splní 🏡 Dovtedy si to tu ešte užijem a budem trpezlivo čakať 😊S pozdravom, Váš Truhlík.
V prípade ak som sa Vám zapáčil neváhajte kontaktovať môj dočasný domov - wetPet rehabilitačné centrum pre psov v Košiciach. Telefonicky: 0905 889 770, e-mailom: info@wetpet.sk alebo osobne na Holubyho 6, Košice.

Kontakt

+421905889770
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Home4Pets
tel: +420 774 706 026
email: adopce@home4pets.cz

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací