Černá Láska Blacky - My Amazing Diamond Miracle - Brno / Olomouc ♥ - ADOPTOVANÝ

3.07.2018 22:33 |  Našli domov |  27.04.2018 |  755x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

5-6 let

Plemeno

Holandský ovčák x

Město, ve kterém se zvíře nachází

Brno / Olomouc

 

 

 

Super inteligentní, hodný, úžasný a hravý pes, doma klidná relaxační Liánka a Ocásek, venku akční sportovec. Radostný, optimistický, učenlivý, přítulný, mazlivý, poslušný a absolutně vděčný za život, kde je součást rodiny a lidské smečky :)  

Nadšený aportér a skokan, skvělý běžec, milovník míčků, se kterými by si vydržel házet celý den :) Doma klidně leží ve svém pelíšku a když se náhodou nudí, tak si řekne o pohlazení nebo o zábavu. No a když se mu jí nedostane, tak si přinese míček, odloží na stůl a jakmile spadne, běží pro něj :) Dokáže se na dlouhé hodiny s míčkem zabavit sám a když to nejde, tak prostě v klidu odpočívá :) Venku je jako štěně, užívá si každou chvilku zábavy, které se mu dřív nedostávalo, až teprve teď žije svůj život od začátku, se vším, co k tomu patří. :) Touží po poznání, zábavě - fyzické i psychické, strašně rád by všech 9 tříd Psí základní a jelikož na to má, rád by to do dvou let zakončil doktorátem :) Ve volných chvilkách by se rád věnoval skokům přes překážky, nebo alespoň studiu života Klokanů :) neb k nim má velmi blízko :) Miluje taky přetahovadla a jeho specialitou je povrnkávat při hře :)

 

Ráno Vás vítá u postele, jakmile otevřete oči, je tam :) Každým centimetrem svého těla vyzařuje nekonečnou a bezprostřední radost za čas strávený s lidmi, které má rád. No a pokud jste cizí, potřebuje na seznámení svůj čas, ale za pár hodin už jste jeho. 

Perfektně udrží oční kontakt, snadno se motivuje přes míček a hlavně má nekonečnou touhu se učit. Hledáme pro něj perfektní a milující rodinu, které chybí jeden Černý Zázrak v heboučkém lesklém kožíšku, který po letech strávených na řetězu učí lidi kolem sebe, co znamená opravdové Štěstí.....

 

Očkovaný, odčervený, čipovaný, kastrovaný, 22 kg Lásky, která změní Váš Svět.... 

 

Kontakt

Tel.: +420773 947 727
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací