Dan - Agility Loving Action Sport Hero - Brno / Prague ♥ - ADOPTOVANÝ

11.09.2018 12:27 |  Našli domov |  12.04.2018 |  1164x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

2 roky

Plemeno

Sibiřský husky x Německý ovčák

Město, ve kterém se zvíře nachází

Brno / Praha

Milující, vysoce inteligentní, hravý, vítací, přátelský, během minuty kamarád s každým na potkání, každého zbožňuje a nekonečnou radost a Lásku by věnoval i zloději, který by ho doma přepad :) Milovník agility, vody, běhání u kola, aportování a sportů všeho druhu, 25 kg mladé divočiny hledá svoji rodinu :) Bez malých zvířat a s dětmi ve věku, který už ustojí radostné psí řádění :)

Dan je stále jako štěně, živý, akční, energický, všechno ho baví a člověk ho nemusí k žádné akci dlouho přemlouvat. Temperament huskyho, inteligence ovčáka a chuť do života nekonečná.

Skvěle zvládá agility - tunel, áčko, houpačku, překážky, podběh a je to jenom začátek :) Baví ho běh u kola, takže i v městském terénu by krásně dal koloběžku. Miluje vodu, takže je schopen celé léto aportovat z vody. Doma ve chvílích nudy nadhazuje míček nebo něžně okusuje ruce komukoliv, kdo je v nejbližším okolí, to jako aby si s ním už konečně někdo šel hrát. 

V nové rodině je vyloučená přítomnost slabších zvířat i když by se z počátku mohlo zdát, že si výborně rozumí. Toto je jediné jeho omezení na zbytek života a je tedy nutná max. zodpovědnost ze strany nové rodiny takovému kontaktu zamezit. Zřejmě by ale miloval koně a bavil by ho společný klus/běh v přírodě :) Procházky psím parkem zatím zvládá jenom s náhubkem :)

Dan zbožňuje děti a to opravdu hodně, 25 kg jeho živé váhy ale neustojí hodně malé děti, takže tam, kde už se pod tíhou psí lásky udrží na nohou, může být i Dan :)

 

Perfektně zvládá jízdu autem, vlakem, má za sebou kurz základní poslušnosti a umí spousty povelů (ako kedy :) - záleží taky na množství piškotů :) ) Miluje venkovní aktivity a v přírodě by dokázal strávit s člověkem celý rok. Je velmi mazaný, důvtipný, přijde na spousty věcí. :) 

Dan není pes do rodiny, která s ním půjde jenom 3x denně ven kolem sídliště a zpátky na gauč. V takovém prostředí by se hrozně nudil, což by vyústilo v nespokojenost jak jeho, tak celé rodiny. 

Hledáme pro něj zodpovědnou, akční, sportovní rodinu, která zná potřeby těchto plemen a dokáže jim zajistit perfektní psychickou a fyzickou zábavu. Rodinu, která si poradí s dospívajícím akčním puberťákem, zvládne dokončit jeho výchovu, bude repsektovat jeho potřeby a nebude mít potřebu chtít svojí lásku dělit mezi x dalších zvířat najednou :)

Očkovaný, čipovaný, kastrovaný, na startu - připravit - teď hned může odjet domů :)

Kontakt

+421948695679
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací