SALLY - ADOPTOVANÁ

21.02.2018 20:47 |  Našli domov |  5.02.2018 |  533x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

12 let

Plemeno

Bišonek

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha 4

Sally je hodnoučká, nenáročná, veselá a šikovná holčička, malinko při těle, ale u nás je na dietce a zdárně hubne. Doma je vzorná, poslušná, venku bezproblémová, procházky zvládá s přehledem a k ostatním pejskům je přátelská, nevšímá si jich, ani jí nevadí. Je čistotná, zdravá, milá k lidem a hledáme pro ni klidný a pohodový domov s vlídnými páníčky, kteří jí dají lásku a péči, pozornost, na kterou byla zvyklá, aby si i přes nutné odloučení od paničky, užila ještě spokojené chvíle hlazení a drbání. Sally bude klidně jedináčkem, ale bydlet může i s dalším malým klidným pejskem nebo fenkou, třeba též seniorem. Je zdravá, krevní testy má v pořádku, má ošetřený zubní kámen, je odčervená, kastrovaná, čipovaná, očkovaná celý život pravidelně. Sally půjde do adopce k hodným a laskavým lidem po podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku.

" 12 krát jsem slavila narozeniny se svojí milovanou paničkou, žily jsme spolu, hrály si a bylo nám spolu nádherně. Spolu jsme taky zestárly, jenže moje lidská babička už sotva zvládla sebe, natož lítat s jednou malou starou holkou čůrat, česat jí a vůbec, prostě potřebovala sama pomoc jiných lidí. Mně se ujaly hodné tety a svoje 13tiny už budu muset slavit s někým jiným. Jenže s kým ? Dá si se mnou za čas někdo na oslavu malý dietní psí dortíček? A já věřím, že dá. Do starého železa rozhodně ještě nepatřím, protože jsem pořád veselá holka s chutí do života, co si užívá procházky a mazlení a rozhodně se mnou ještě zažijete spoustu lásky a legrace. Jsem Sallynka bišonková a ty další a určitě ještě dlouho ne, poslední narozky, oslavím ráda s váma."

Dočasky De De z.s. Praha.

602259705

dipu@seznam.cz

Kontakt

602259705
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací