ELA - Miss Agility Torpédo :-) - REZERVACE - ADOPTOVANÁ

8.08.2016 19:02 |  Našli domov |  9.07.2016 |  1126x

Adopce možná prostřednictvím Home4PetsAdopce možná prostřednictvím Home4Pets

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

4 měsíce

Plemeno

ladný mix knírače

Město, ve kterém se zvíře nachází

Lučenec
Elinka je kouzelná psí slečinka, zvědavá jak opice, hbitá jako lasička a šikovná jako...její budoucí páníček, neboť jakou si ji vychováte, taková bude. :-) Je to nezkažené štěňátko: akční, učenlivá a veselá. Je velmi šikovná, určitě by jí bavily psí sporty. Elinka je všude, je nepřehlédnutelná, rozkošně střapatá, celá černá s bílými konci pacek, na bradičce má legrační bílý flíček. Nemůže se dočkat, až si bude se svou rodinou hrát, učit se novým kouskům, blbnout venku na zahradě a odpočívat doma v pelíšku či přímo v posteli. :-) 
Ela je 3-4 mesačná sučka, krásny originálny kríženec s jemnymi fuzikmi :) ..Ela sa dostala do KS (útulku) ako malé šteňa v zlom stave, takmer to neprežila, no je to bojovníčka a teraz sa teší naplno zo života . Je to energická bomba,, miluje spoločnosť človeka, vyoblizuje vždy celú tvár . Hľadá si akčného majiteľa, ktorý ju vychová, hodila by sa aj na psie športy, je veľmi pružná, miluje hračky a aportovanie..Ideálne k domčeku s pristupom dnu ale aj do bytu, ak bude mať dostatok pohybu..So psíkmi sa znesie. 
Ela čeká nyní v dočasném domově v Lučenci. Hledá se pro ni aktivní páníček, který se jí už nikdy v nouzi nezbaví a bude pro ni tím pravým „nejlepším přítelem psa“. :-) Možnost částečné pomoci s převozem do ČR. 

Kontakt

+421907504489 Michaela
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Home4Pets
tel: +420 774 706 026
email: adopce@home4pets.cz

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací